Potvrda iz Kine - Đangsu se (još) nije odrekao Boaćija!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.07.2018.
13:25
Izvor: Sportske.net

Videćemo kako će današnji potez trenera Đangsu Suninga uticati na dalji razvoj situacije po pitanju Boaćijevog povratka u Zvezdu.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Povremeni reprezentativac Gane Ričmond Boaći trebalo je početkom tekuće nedelje da realizuje transfer u Crvenu zvezdu ali su se stvari neočekivano zakomplikovale.

Od toga da je sve već dogovoreno i da se samo čeka da Ričmond Boaći stigne u Beograd, stigli smo do situacije u kojoj trener Đangsua Aurelijan Olaroju stavlja internacionalca iz Gane u startnu postavu za duel sa Peking Reneom.

Utakmica 12. kola kinesk Super lige između Đangsua i Pekinga igra se od 13:45 po srednjeevropskom vremenu, a Ričmond Boaći je zauzeo mesto u startnoj postavi.

Videćemo kakav će biti učinak bivšeg napadača Crvene zvezde i da li će od njega zavisiti konačna odluka Đangsua kada je transfer u pitanju.

Recimo i to da Eder nije u konkurenciji za tim, kao i da su se pojavile informacije da će Olaroju "precrtati" Ramireza a ne Ričmonda Boaćija.

Sačekajmo ipak na konačan rasplet ove priče. Zvezda je sa Đangsuom dogovorila jednogodišnju pozajmicu i igrač je voljan da se vrati na "Marakanu", ali sada sve zavisi od stručnog štaba kineskog kluba koji treba da izvaga koji stranac je prekobrojan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mare 2
Tuesday, 17.07.2018
15:47

Igrao je danas Boaci, standardan i dobio je zuti karton. Utakmica se zavrsila 0:0 i ajde da sacekamo rasplet. Svi znamo da je Eder kupljen i cisto sumnjam da ce njemu Bocko da bude rezerva. Daj boze da se vrati, boljeg necemo imati. Mnogho nam je falio protiv CSKA i licno mislim da bismo prosli Ruse da je bio. Pozdrav

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 17.07.2018
14:31

Ovde covek stvarno moze da procita bilo sta. Uprave Zvezde i kineskog kluba su se dogovorile o jednogodisnjoj pozajmici, a sad je na strucnom stabu da donese konacnu odluku. Po ovom tekstu dolazimo do zakljucka da je tamo strucni stab iznad Uprave kluba.

avatar
kizito
Tuesday, 17.07.2018
14:07

Nista od dolaska Boacija,to je sad jasno,gde sad da nađemo spica? Stojiljković je sklon povredama ocigledno

avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 17.07.2018
13:34

Pa, ako su se uprave dogovorile, šta se tu pita stručni štab.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 17.07.2018
13:31

Sto se mene tice moze i Ramirez da dodje u Zvezdu :) Salu na stranu, volio bih da Boaci uspije u Kini, zasluzio je to, povratak bi mu ipak bio korak unazad. Mi moramo da proizvedemo novog napadaca i to je to.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 17.07.2018
14:32

Proizveli smo mi novog napadaca Dejana Joveljica, ali samo treba mu dati sansu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 18.07.2018
15:02

Daj Boze da Joveljic dobije pravu sansu.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 18.07.2018
09:19

Sto se tice Joveljica, tek sledi tezi dio posla, a tu mi uvijek nekako zaribamo: treba tom igracu dati sansu! S obzirom da imamo 3 napadaca trenutno i da trazimo cetvrtog, to izgleda nije u planu. Igracu se daje sansa tako sto prodas konkurenciju i stavis ga u prvu postavu, bez obzira na to sto prvih 10 utakmica nece dati gol. Bojim se da slijedi dobro poznat scenario - prodacemo ga sljedece ljeto za milion Anderlehtu.

avatar
kizito
Tuesday, 17.07.2018
15:15

Upravo to, imamo Joveljica,mozda ga puste sledece sezone da igra,dace neke dobre golove, a onda sledi prodaja naseg bisera