Potpisao za Zvezdu, nastavio da rešeta na pozajmici!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.04.2019.
09:39
Izvor: Sportske.net

Momak koji je minule zime parafirao ugovor sa Crvenom zvezdom, a zatim prosleđen na pozajmicu, juče je postigao još dva gola u dresu matičnog kluba.

Screenshot/You Tube
Screenshot/You Tube

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije angažovao je zimus nekoliko novih igrača od kojih su samo odabrani dobili priliku da odmah zaigraju za prvi tim.

Dobar deo zimskih transfer akvizicija odmah je prosleđen na pozajmice, a među njima je bio i crnogorski napadač Nikola Krstović koji je ostao u matičnoj Zeti.

Sigurno se sećate momka koji je dovođen u vezu sa Partizanom, a krajem februara parafirao je četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Crvena zvezda ga je odmah vratila u Zetu na šestomesečnu pozajmicu, a Krstović je juče upisao još dva prvenstvena gola u dresu matičnog kluba.

Zeta je u okviru 28. kola crnogorske Prve lige kao gost savladala Petrovac na stadionu "pod Malim brdom", a Krstović je postigao oba gola u trijumfu Golubovčana.

Zvezdin napadač stigao je tako do dvocifrenog broja datih golova u tekućoj sezoni, pošto je pored osam pogodaka u prvenstvu postigao i dva u kupu Crne Gore.

Ekipa Zete se sa OFK Titogradom bori za treće mesto na tabeli i izlazak u Evropu, a svakako da će Krstović do kraja sezone biti jedan od najvećih aduta "Vukova" sa Trešnjice.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke