Potpisan ugovor - Zvezda ima novu bazu za pripreme

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 15.03.2018.
16:13
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vicešampion Srbije potpisao je u četvrtak ugovor sa kompanijom "Zepter" tako da će prvotimci ubuduće deo priprema sprovoditi u Vrnjačkoj Banji.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U hotelu kompanije "Zepter" na Terazijama u četvrtak je potpisan ugovor između pomenute kompanije i fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Kompanija "Zepter" vlasnik je dva hotela u Vrnjačkoj Banji i upravo će u tom mestu fudbaleri Crvene zvezde ubuduće obavljati pripreme. Takođe, Vrnjačka Banja će narednog leta biti domaćin Zvezdinog kampa čiji će promoteri biti Srđan Babić i Slavoljub Srnić.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović, koordinator Zvezdine škole fudbala Vladimir Cvjetićanin, kao i direktor hotela "Zepter" Đorđe Rašić.

Kompanija "Zepter" gradi i treći hotel u Vrnjačkoj Banji, a u pripremi su tereni koji će biti završeni do kraja maja tako da upravo Zvezdinim fudbalerima prvo biti stavljeni na raspolaganje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ђурђе Радивојевић
Friday, 16.03.2018
14:19

Dobro u hotelu spavaju a na kojem stadionu će da treniraju ?

avatar
Goran_Ilic
Thursday, 15.03.2018
19:10

Onaj nesretni Gaprom treba pod hitno da najurimo,prezivece Zvezda i bez njihovih silnih 4 miliona godisnje(pretpostavljam da toliko u Zenitu izdvajaju za jednu godisnju platu nekog igraca) a svu nam naftu i gas izrcpese totalno gratis.Bravo Srbijo.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Thursday, 15.03.2018
18:08

Rasti Zvezdo samo rasti.