Potpis na "Marakani" - Zvezda ponovo ima Radonjića, na leto stiže još jedan!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 27.01.2019.
19:32
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Šampion Srbije angažovao je još jedno pojačanje u zimskom prelaznom roku i odmah ugovorio posao koji će biti realizovan na leto.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Nije Crvena zvezda pravila previše promena u prvom timu ove zime, ali je aktivno radila na angažovanju mladih igrača koji bi u skoroj budućnosti mogli da budu ogromna pojačanja.

Danas je na stadionu "Rajko Mitić" pao novi potpis, ovoga puta Nišlije koji je rođen 2000. godine i koji će odmah biti prosleđen na kaljenje u redove Grafičara.

Novi fudbaler Crvene zvezde postao je Danilo Radonjić, a na leto će se crveno-belima pridružiti i njegov supertalentovani brat Mateja Radonjić koji ima tek 13 godina.

Pre braće Radonjić crveno-beli su osigurali potpise Uroša Blagojevića, Andrije Katića, Mihaila Đorđevića, Mihajla Bajića, Ilije Stojančića i Stefana Santrača.

Prvi tim su pojačali Nemanja Milunović, Miloš Vulić, Dejan Vidić, Strahinja Krstevski i Aleksa Vukanović, s tim što su Vidić i Krstevski poslati na pozajmice u Zemun i Grafičar.

"Marakanu" su ove zime napustili Nenad Krstičić (AEK Atina), Nemanja Milić (BATE Borisov), Miloš Degenek (Al Hilal), Dejan Meleg (Levadijakos) i Nikola Stojiljković (Majorka).


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke