Potpis na koji je Partizan čekao godinu dana! Vazura: ''Ispunjeni svi uslovi''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 27.07.2020.
15:05
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Danas je taj posao i zvanično završen, Partizan ima novog igrača.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Pre par dana se priključio ekipi na Zlatiboru, juče je upisao i debitantski nastup u prijateljskoj utakmici sa Proleterom (4:0), a danas je Maki Banjak potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom.

Kamerunski defanzivac je to učinio u društvu generalnog direktora Partizana Miloša Vazure, koji je tom prilikom istakao da su crno-beli godinu dana pratili igre ovog momka i sada su konačno ostvarili želju da ga dovedu u Humsku,

''Ugovor je potpisan na tri godine i drago mi je da će Banjakov dolazak dodatno pojačati redove crno-belih. On je bio naša želja poslednjih godinu dana, pratili smo njegov rad uz stručni štab i šefa Miloševića i sada su se ispunili svi uslovi da njegov dolazak kompletiramo.

Kako i sam kaže, dobro je prihvaćen od strane ekipe, dosta zna o Srbiji preko mlađeg brata, pa ćemo se svi potruditi da i brzo prođe period adaptacije koji ima svaki igrač po dolasku u novi klub'', izjavio je Vazura.

Podsetimo, Banjak u Partizan dolazi iz ljubljanske Olimpije, za koju je u sredu imao poslednji nastupu direktnoj borbi za titulu protiv Celja (2:2).
-
baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markic85
Monday, 27.07.2020
16:16

Bas se u toj " tekmi" proslavio... izgubili titulu zbog njega, a pisete kao da su potpisali Vidica iz najboljih dana... .