"Potcenjivanje Partizana velika greška"

Autor: Beta Beta
petak 08.03.2019.
19:37
Izvor: Beta

Trener fudbalera Voždovca Dragan Aničić rekao je danas da je Partizan favorit u predstojećem meču, ali je istakao da niko ne može da oduzme pravo njegovoj ekipi da se bori za tri boda.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

"Ovo je praznik fudbala, ne igra se svaki dan sa Partizanom. To je protivnik koji uvek daje motiv više igračima da se pokažu i iskreno se nadam da će sve ono što krasi fudbal biti prikazano na predstojećoj utakmici", rekao je Aničić.

Fudbaleri Voždovca u nedelju dočekuju Partizan u utakmici 26. kola Super lige Srbije.

Oba tima u tu utakmicu ulaze nakon nakon poraza u prethodnom kolu od Radnika, odnosno od Radničkog Niša.

"Mnogi potcenjuju Partizan, ali to je velika greška, jer imaju mnogo dobrih igrača i mnogo talentovanih mladih fudbalera koji prave razliku. Partizan je favorit, ali ova utakmica je za nas veliki izazov. Nećemo pretiti Partizanu, ali niko ne može da nam oduzme nadu i pravo da se borimo za sva tri boda na našem terenu", rekao je trener Voždovca.

On je pohvalio rad kolege sa klupe Partizana.

"Izuzetno cenim Partizan i pogotovo Batu Mirkovića. On je izuzetan stručnjak i čovek, ali nažalost u Srbiji trenerima uvek fali kontinuitet. Ne sumnjam da će Bata, ako bude imao prilike da nastavi da radi i sprovodi svoje ideje, da napravi velike rezultate u budućnosti", rekao je Aničić.

Nekadašnji igrač Partizana iz redova "zmajeva" Nikola Trujić složio se da su crno-beli favoriti, ali je i podsetio da Voždovac u ovoj polusezoni nije izgubio utakmicu na svom terenu.

"Svi jedva čekamo meč sa Partizanom, te utakmice donose poseban osećaj i za nas na terenu, i za publiku na tribinama. Partizan je svakako blagi favorit, ali mi se ne predajemo, jer to nije manir Voždovca, i ulazimo u utakmicu od samog početka sa velikom željom da pokažemo šta znamo. Partizan ima odličnog trenera i fudbalere, ali na domaćem terenu nismo izgubili u ovoj polusezoni i želimo da nastavimo taj niz", rekao je Trujić.

Utakmica izmedju Voždovca i Partizana igra se u nedelju od 17.00 na stadionu na krovu Šoping centra Stadion.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke