Postojao dogovor sa Partizanom, ali je iz Ivanjice otišao u Francusku

Autor: Beta Beta
subota 04.07.2020.
23:10
Izvor: Beta

Dosadašnji fudbaler Javora Nikola Petković karijeru će nastaviti u francuskom drugoligašu Šambliju, saopštio je danas taj superligaš.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Petković je za dve i po sezone u dresu Javora na 78 utakmica postigao 39 golova i 13 puta asistirao saigračima za pogodak.

Prošle sezone je bio drugi strelac Prve lige Srbije, iza saigrača Ivana Markovića, dok je ove takmičarske godine i u višem rangu nastavio u istom ritmu i sa 16 pogodaka podelio prvo mesto na listi najboljih strelaca Super lige.

Njegov novi klub osnovan je 1989. godine i završio je prethodnu sezonu na deobi 9. mesta, sa Grenoblom, a ispred nekadašnjih prvoligaša i učesnika evropskih takmičenja – Sošoa, Oksera, Šaterua, Nansija, a u novoj sezoni pokušaće da napravi iskorak i plasira se u viši rang.

"Javor zahvaljuje Nikoli Petkoviću na odnosu prema grbu, dresu i tradiciji Javora i doprinosu koji je dao našem klubu i želi mu svu sreću u nastavku karijere",
zaključuje se u saopštenju Javora.

Inače, Petkovića su mnogi videli u dresu Partizana, ali se transfer nikada nije realizovao, iako je bilo praktično gotovo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 04.07.2020
23:55

Petković je odbio zvezdu jer je čekao Partizan.