Postaje zanimljivo - Kako će izgledati sastav Partizana posle najnovijih promena?

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.07.2018.
19:22
Izvor: Sportske.net

Pet dana posle prve utakmice u Nikšiću, Partizan ostao bez trojice standardnih igrača iz prošle sezone, uz povredu jednog od novajlija. Jasno, biće promena u revanšu.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Doduše, Leandre Tavamba nije ni bio u konkurenciji za prvi meč sa Rudarom, s obzirom na dogovoren transfer u saudijski Al Tavun, a potom su se crno-beli rastali i sa štoperom Milanom Mitrovićem (Adanaspor) i danas sa vezistom Markom Jevtovićem (Konjaspor).

U Nikšiću je povređen igrao novi napadač crno-belih Nemanja Nikolić, posledice toga su već poznate - pauziraće naredne četiri nedelje, pa će trener Miroslav Đukić morati da traži nova rešenja u napadačkoj liniji tima.

Revanš je na programu u četvrtak u Humskoj, Partizan neće biti pod pritiskom, s obzirom da je iz Nikšića doneo tri gola prednosti (3:0), a na Đukiću je da sada od igrača koji su mu ostali na raspolaganju napravi najbolji tim.

Na današnjoj konferenciji za medije, on je otkrio i da Marko Janković ima manjih problema sa povredom, pa verovatno ni njega neće biti sutra u timu, a neizvesno je i koliko je spreman Zoran Tošić, koji je takođe imao problema tokom priprema.

Imajući sve to u vidu, nameće se nekoliko opcija za startnu postavu Partizana u sutrašnjoj utakmici. Devetorica igrača koji su počeli i prvu utakmicu, najverovatnije će i u revanšu biti među startnih 11, a ostaje još da Đukić nađe adekvatne alternative za evtovića i Nikolića.

Za očekivati je da će Jevtovićevo mesto u timu zauzeti Nebojša Kosović, koji je veći deo prošle sezone propustio zbog povrede, sada je spreman, a ono što mu nedostaje jeste minutaža na terenu kako bi povratio nekadašnju formu.

A kada je u pitanju rešenje u napadu, nameće se Ognjen Ožegović u tandemu sa Rikardom, ili eventualno Đorđe Ivanović, s obzirom da Ožegović pregovara oko transfera u inostranstvo.

A ako imamo u vidu da je i Ivanović imao problema sa povredom i u Nikšiću nije bio ni među rezervama, moguće je da priliku od starta dobije i mladi Armin Đerlek...

Za ovu fazu takmičenja dovoljan izbor, videćemo da li i za narednu, ali će crno-beli svakako što pre morati da angažuju još neko pojačanje ako žele u Ligu Evrope.
-
sastav
-
sastav
-
sastav

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RG VILI
Thursday, 19.07.2018
09:50

Bez pojacanja ,videti mi necemo LE

avatar
Lazar Zdravkovic
Thursday, 19.07.2018
06:14

Golman:Stojke,Stoperi:Markovic,Valiente,Desni i levi bek:Enake i Sehovic,Zadnj vezni:Pantic i Zdjelar,Levo:Tosic,Desno:Suma,Spicevi:Ricardo i Ozegovic.

avatar
noname
Thursday, 19.07.2018
00:26

zasto u svim varijantama igramo sa dva zanja vezna, pa ako ne mozemo protiv Rudara odigrati ofanzivno onda ne treba ni da igramo ni Evropu ni domacu ligu i zakatanciti sve i sve...... Sad bi to Zivac iz Kengura bolje rekao, ali nece objaviti pa nek' bude bez njegovih bisera!

avatar
aca123
Wednesday, 18.07.2018
23:58

Koji krš na sredini terena od njih četvorice ne može da se sastavi jedan kvalitetan veznjak!!!

avatar
NeWave86
Wednesday, 18.07.2018
22:36

Ultra lose! Startna postava koja god bila prosek, nema tu vodje, nema razbijaca, nema golgetera... O zamenama da ne pričamo.

avatar
magister
Wednesday, 18.07.2018
22:12

Hej, ovo bi bilo nešto što bi novinar mogao da donese kao analizu i da vidimo koliko je tih 0.5 miliona za Jevtovića mnogo ili malo: za provedeno vreme u Partizanu, Jevtović je u serijama igrao - pa bio van tima. Bilo bi zanimljivo videti, rezultate Partizana sa i bez Jevtovića. Moj utisak je da je razlika, u korist Jevtovića - prilična. I da konstatujem, mesto u timu je obično gubio na počecima sezona ili polusezona, a onda se vraćao, kad stvari krenu naopako. E, tog smo prodali za te smešne pare, a pokrivao je čak dve pozicije. Znam da se Revolt raduje, a meni bi, iskreno, bilo drago da, Kosović uspe, makar delimično, da pokrije rupu koja će nastati u defanzivi.

avatar
Vrlo intelektualno
Wednesday, 18.07.2018
22:08

Stojkovic-Sehovic-Markovic-Valiente/?-Enahe-?-Zdjelar-Ivanovic-Pantic/Suma-?-Gomes.

avatar
magister
Wednesday, 18.07.2018
20:55

Mislim da smo za male pare prodali važnog igrača, ali, koga nema bez njega se može. Ko god da dođe - moraće da se uklapa. Takve se stvari ne rade u jeku nekakve kampanje, preveliki je rizik. Rudar skoro da nije imao šansu protiv nas, nije mogao da razvije akciju, dok je Jevtović igrao. Nadam se da će biti doveden kvalitetniji igrač, a ja ga trenutno ne vidim. S obzirom da je onaj tim napravio 3 : 0 u Nikšiću, sledeću utakmicu mogao bi da proba sa: Stojković - Enake, Marković, Valijente, Šehović - Zdjelar - Đerlek, Pantić, Suma - Gomeš (Jovanović), Ivanović.

avatar
NS SHADOW
Wednesday, 18.07.2018
20:04

Kljajic (Jovicic)- Vulicevic, Ostojic, kosati Miletic, Urosevic- Jankovic, Salu, Kosovic, Tosic- ozegovic, djilas. Ovo je ekipa koje se sad treba otarasiti- ostaju Stojkovic (Popovic, Trnic)- Enake (Cucin), Markovic (Miletic), Princ La Masije:-D (neko), Sehovic (Subic)- Zdjelar, novajlija/Vakulko- Ivanovic, Suma (Djerlek), Pantic (Kokir)- Jovanovic (Gomes, Nikolic) SALE KAPITEN

avatar
Vrlo intelektualno
Wednesday, 18.07.2018
22:06

Kosovic i moze nekako da ostane jer ako i on ode mi skoro pa da nemamo rezervu u veznom redu,jos gora je situacoja na poziciji stopera gde bi po meni trebalo jos dva dovesti,sto se tice igraca za startnu postavu sigurno bi trebalo dovesti veznog igraca,desno krilo,pa cak sta vise i stopera posto mi je ovaj nas tandem bas sumnjiv,Sumu bi najrealnije bilo prodati ne zato sto mislim da ne moze da odigra kako treba zbog sopstvenog kvaliteta vec zato sto se ponovo gusi njegova pozicija zbog Pantica pa ponovo igra krilo.... i bravo za Subica sto si se setio.

avatar
NS SHADOW
Thursday, 19.07.2018
13:49

Bas tako, stoper, zadnji/centralni vezni (ne samo jedan nego dvojica, po mom misljenju) i najmanje jedan za igru po krilu. Nisam se dobro izrazio, ne mislim da treba (niti je to moguce) odmah sad sve njih prodati nego da je to ekipa koje se treba otarasiti iz redova postojeceg kadra.

avatar
đoleMUFC
Wednesday, 18.07.2018
20:03

Stojke-
Enache-Valiente-Miletić-Šehović
Petrović-Zdjelar
Tošić- Suma- Pantić
RICARDO

avatar
petar000
Wednesday, 18.07.2018
19:53

Sta je sa ovim Partizanom? Nama konstantno u toku cele sezone po pet igraca povredjeno. Ovaj Tosic ne moze dva dana zdrav da bude.

avatar
nemam pojma
Wednesday, 18.07.2018
19:43

Šta se dešava sa Zoranom Tošićem? Šta je sa malim Jovanovićem? Koliko čujem, još nije prodat. Povređeni su samo Nikolić i koliko čujem Janković. Kosovića ste stavili u svim varijantama, a meni je to najslabija karika. Pantić je bolji na toj poziciji i to daleko od slabašnog i sporog Kosovića, izuzetno slabog u duel igri. Ja bi i Vakulka pre stavio na tu poziciju.

avatar
NS SHADOW
Wednesday, 18.07.2018
19:31

Rikardo je nas, Rikardinjo je (bio) u komsiluku:-D

avatar
NS SHADOW
Wednesday, 18.07.2018
19:27

3-5-2: Zdjelar, Pantic- Suma- Ivanovic, Rikardo/Jovanovic. 4-1-2-1-2: Zdjelar- Kosovic, Pantic- Suma- Ivanovic, Jovanovic. 4-2-3-1: Zdjelar, Pantic (Kosovic)- Tosic, Suma, Ivanovic (Pantic)- Rikardo/Jovanovic.

avatar
NS SHADOW
Wednesday, 18.07.2018
19:30

Moze i 4-2-3-1: Zdjelar, Pantic (Kosovic)- Tosic (Ivanovic), Suma, Ivanovic (Pantic)- Rikardo/Jovanovic.