Poslednja vest! Derbi će gledati SVI, a ni to nije sve!

Autor: Milovan Longinov
utorak 25.02.2020.
09:44
Izvor: Sportske.net

Važne informacije oko prenosa "večitog" derbija!

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Dileme više nema, predstojeći 162. "večiti" derbi prenosiće dve televizijske kuće i u prevodu, svi će moći da gledaju duel Crvene zvezde i Partizana!

TV Arenasport kao i uvek je sigurna, a danas je stigla potvrda da će derbi prenositi i televizija 02.

Tačnije, ta televizija od tog dana ponovo će biti - B 92, što je od nedavno poznato.

U saopštenju televizije 02, stigla je potvrda o prenosu "večitog" derbija, ali i Derbija Italije između Juventusa i Intera, koji će se igrati bez prisustva navijača!

"Gledaoci će tako već prvog dana B92 televizije, u nedelju, 1. marta, imati priliku da uživaju u praćenju čak dve sjajne utakmice: "večiti" derbi Crvena zvezda – Partizan i Juventus – Inter", potvrđeno je na sajtu 02.

Kao što je od ranije poznato, utakmica Crvena zvezda - Partizan na programu je u nedelju od 18.00.

Utakmica Juventus - Inter na programu je oko 45 minuta posle najvećeg srpskog derbija, u 20.45.

Ako na to dodamo da se u nedelju od 20.00 igra i veliki "El klasiko", onda je jasno zašto ne možemo da dočekamo prvi mart!

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 25.02.2020
20:34

Gledaće svi kako neki Lazar Lukić ne daje crveni za nameran đon u cevanicu poput onog Silađijevog nad Ostojićem ili kako neki Petar Piper ne daje žute kartone Petroviću i samim crveni za startove u stomak i leđa, kako ne daje Milunoviću žute za udarce laktovima u glavu i samim tim crveni, kako neki Danilo Grujić ne sudi dva penala protiv zvezde poput onih protiv čukaričkog, a svim zvezdi njen zvezdanaesterac, kako ne daje nijedan od 4 žuta poput onih Gobeljiću za zaustavljanje protivnika u kontri startovima s leđa na nogu u kojima nema nikakve šanse da dođe do lopte i povlačenja za dres odnosno držanje protivnika...to je sve što zvezda pokazala u poslednjih 180 minuta uz asistencije protivničkih bekova i štopera. A ništa manje i ništa više od toga nije pokazala i jesenas u SL. Na tome se bazira njena istorija, to je njena "veličina".

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 27.02.2020
20:45

Ја ћу теби првом да честитам 8. март.

avatar
Dorotej
Tuesday, 25.02.2020
14:55

Nadamo se da to bude konačno jedan pravi derbi bez krljanja, destrukcije igre, simuliranja, na granici prekida utakmice. Onaj koji izgubi da ne argumentira sa svetskom zaverom, mračnim silama i slično. Neka pobedi bolji na toj utakmici, a nadam se pobedi Zvezde. Umorio sam se od fudbala koji smo igrali sa Milojevićem.

avatar
babaroga
Wednesday, 26.02.2020
09:20

Sta pricas, znas da su oni ranije imali "specijalca" kome je posao bio da obuci igrace simuliranju i udaranju na kvarno. Zar stvarno mislis da su sa tom praksom prestali? Osim sto su uveli novine: sada imaju vise njih kao sto je ovaj iz dzungle kojima je posao da laju i truju po forumima. U stvari, sta nekoliko, svi su oni takvi.

avatar
Tuesday, 25.02.2020
10:51

Ja ne pamtim da je nekad bio takav fudbalski dan, jedino jos da smo mi umesto Intera i to su najvece moguce utakmice u te tri zemlje. Nemam nameru da se prepirem, nemojte da mi odgovarate:-D