Posle uspavanke, Zvezdin šampionski ritam!

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.04.2018.
19:59
Izvor: Sportske.net

Zvezda u drugih 45 minuta očitala lekciju Čukaričkom u derbiju 33. kola Superlige. Dva isključenja u tom delu igre, ali i prelepi golovi.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su večeras na stadionu ''Rajko Mitić'', pred nešto više od sedam hiljada gledalaca, ekipu Čukaričkog rezultatom 3:0 i napravili još jedan od završnih koraka ka osvajanju titule.

Sve značajno u ovoj utakmici dogodilo se tokom drugih 45 minuta, pošto u prvom poluvremenu ni jedni ni drugi nisu opasno pretili, pa tada nije viđen nijedan udarac u okvir gola.

Ali, u poluvremenu, trener Crvene zvezde Vladan Milojević odlučio je da umesto Srnića na teren pošalje inspirisanog Luku Adžića i to se vrlo brzo osetilo u  Zvezdinoj igri.

Prvu pravu priliku propustio je Krstičić posle centaršuta Bena sa leve strane, ali u 61. minutu Zvezda je našla put do mreže ''Brđana''.

Luka Adžić je sjajno probio kroz sredinu, potom asistirao Benu, a ovaj se odlično snašao u kaznenom prostoru i preciznim udarcem savladao golmana Belića - 1:0.

Sedam minuta kasnije, Čukarički je ostao bez Đurića, koji je isključen zbog dva žuta kartona, a u 76. minutu Nemanja Radonjić izvodi pravu majstoriju posle odlične akcije Pešića i Rodića. ''Izlomio'' je svoje čuvare u kaznenom prostoru i efektno savladao golmana gostiju - 2:0.

Tačku je stavio Luka Adžić iz slobodnog udarca u 83. minutu - 3:0.

Finiš meča obeležilo je još jedno isključenje, levi bek Zvezde Milan Rodić je poput Đurića iz Čukaričkog, morao van terena zbog dva žuta kartona.

Zvezda trenutno ima 12 bodova više od Partizana, ali i meč više. Ako crno-beli sutra izgube od Radničkog, crveno-belima bi večerašnja pobeda i teoretski donela šampionsku titulu.
---

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Radovan Filipovic
Thursday, 26.04.2018
08:37

Cela ekipa na nivou, osim Račića. Dečko je juče bio izgubljen na terenu, spor, trom, samo se valja po terenu, bilo ga je mučno gledati. Ostalima svaka čast.

avatar
kizito
Wednesday, 25.04.2018
20:53

Pa nama Frimpong cetvrti stoper,pa on bi u Partizanu bio stub odbrane.

avatar
Debeljko sa Čukarice
Wednesday, 25.04.2018
20:45

Zvezdo samo utabavaj.

avatar
Firmino LFC
Wednesday, 25.04.2018
20:27

Наградити Аџића са новим бољим уговором, око њега и још некиx играча градити тим за наредну сезону ако да бог и ЛШ! Одличан је, само јако нек настави!

avatar
Wednesday, 25.04.2018
20:18

LUKA ADŽIĆ JE DOKTOR!!!

avatar
NemanjaViidiic No1
Wednesday, 25.04.2018
20:18

Kako majstorski Krsticic do Radonje,on za Bena gol,Pesic odlican u kontrama bravo momci,u inat kvazi strucnjacima