Posle svega, Stojke se oglasio i na Instagramu

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.09.2018.
09:17
Izvor: Sportske.net

Uvod u smirivanje strasti?

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Zvezdin izjednačujući pogodak u 158. večitom derbiju, za konačnih 1:1, najemotivnije je doživeo golman Partizana Vladimir Stojković.

On je do kraja meča u više navrata pitao kamermane i snimatelje iza gola da li je lopta zaista prešla gol liniiju posle Boaćijevog šuta koji je Stojković zaustavio, a kako to nisu mogli sa sigurnošću da mu potvrde, iskusni čuvar mreže je odmah posle poslednjeg sudijskog zvižduka požurio da i sam pogleda snimak sporne situacije i, očigledno, posle toga je bio potpuno ubeđen da gol nije trebalo da bude priznat.

Par minuta kasnije izašao je pred kamere TV ''Arena Sport'', usledila je izjava koja je uzburkala Srbiju i zbog koje je Partizan juče izdao saopštenje.

Glave su se ipak ohladile, i u pomenutom saopštenju Stojković je, kako se navodi, izrazio i ''lični otklon usled nepromišljenog i neprimerenog dela svoje izjave i ističe da se nikada ne može i neće odreći niti svoje države niti svog pasoša jer je nebrojeno puta do sada našu zemlju reprezentovao na najsvetliji i najdostojanstveniji način, neretko i kao istinski junak velikog broja utakmica fudbalske reprezentacije Srbije''.

Crno-beli moraju da se okrenu narednim obavezama, sledeća utakmica je već sutra u Lazarevcu protiv Kolubare u 1/16 finala Kupa Srbije, a Stojković se sinoć oglasio i na Instagramu.

Kratko i jasno - poslao je srce svim navijačima koji su ga podržali posle svega što se dogodilo.
-
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

🖤

Објава коју дели ⚽️🏆 (@vladimirstojkovic) дана

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke