Posle svega što je preživeo, Krstičićeva poruka daje još veću nadu da će Miha pobediti bolest!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.07.2019.
12:13
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Bivši vezista Crvene zvezde je pre desetak godina preživeo sličan košmar i pobedio je. Zato njegova poruka Siniši Mihajloviću ima posebnu težinu.

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

''Znam tog protivnika, teško je boriti se protiv njega! Međutim, znam i tebe i za to je mene dovoljno da znam kako ćeš ga pobediti'', napisao je Nenad Krstičić na Instagramu, uz fotografiju Siniše Mihajlovića, kome će ova poruka sigurno dodatno pojačati veru u pobedu u ovoj najvažnijoj, životnoj utakmici.

Krstičić se sa jednom vrstom leukemije suočio kao veoma mlad igrač, samo nekoliko meseci pošto je stigao u Italiju, u redove Sampdorije.

Na tu temu je detaljno govorio početkom prošle godine u intervjuu za ''Novosti'', gde je objasnio kako je podneo to prvo šokantno saznanje i kako je uspeo da pobedi tešku bolest.

''Razmišljao sam tada 'ma, ovo je samo neki stomačni virus proći će'. Imao sam strahovite bolove u stomaku, mučnine, mislio sam da sam nešto loše pojeo. Kad sam počeo da primam hemoterapije postajalo mi je jasnije. Na kraju, pet meseci sam bio u bolnici i hvala Bogu sve se završilo kako treba'', rekao je Krstičić u tom intervjuu.

Godinu i po je trajalo njegovo odsustvo sa terena, ali što je najvažnije, lečenje je dalo rezultat i on je potom mogao da nastavi fudbalsku karijeru.

''Vraćao sam se polako. Prvo sam igrao za Primaveru, pa počeo i za prvi tim. Bio sam standardan u Sampdoriji, igrao i za A reprezentaciju, a onda su počele da me muče povrede. Polako sam gubio mesto u startnoj postavi i odlučio da odem u Alaves'', istakao je Krstičić i posebno istakao ogromnu podršku koju je u najtežim trenucima imao od svog tadašnjeg kluba.

''Bili su uz mene kad mi je bilo najteže. Predsednik je dolazio dva puta nedeljno da me obilazi, a mogao je mirne duše, jer sam bio stranac, da mi raskine ugovor. A, oni su plaćali redovno kao da igram, non-stop su me obilazili. Đenova je za mene druga kuća, osećam ih kao familiju i do kraja života ću im biti zahvalan'', naglašava Krstičić.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke