Posle spektakularnog gola, Marin najavljuje NOVI SPEKTAKL!

Autor: Beta Beta
četvrtak 07.03.2019.
16:02
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin rekao je danas da njegov klub u subotu "zaslužuje pravi spektakl" za rođendan i istakao da će on i saigrači na terenu dati sve od sebe da upotpune slavlje.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Fudbaleri Zvezde u subotu od 18.00 dočekuju ekipu Zemuna u 26. kolu Super lige Srbije.

"Srećan sam što ćemo zajedno proslaviti rođendan, Zvezda je klub sa bogatom istorijom i dugom tradicijom i zaslužuje pravi spektakl u subotu. Naši navijači iz utakmice u utakmicu pokazuju da su najbolji, a uveren sam da će i ovog puta prevazići sebe", rekao je Marin za klupski sajt.

Crveno-beli će tada proslaviti 74. rodjendan kluba.

"Mi ćemo na terenu dati sve od sebe da upotpunimo slavlje i da atraktivnim potezima i lepim golovima ostvarimo pobedu i donesemo radost našim navijačima.

Cene ulaznica su simbolične, sav prikupljen novac ide u humanitarne svrhe i to je još jedan razlog da u subotu svi dodjete na Marakanu", rekao je Marin.

Zvezda je juče, u 25. kolu domaćeg šampionata, pobedila Mladost u Lučanima sa 3:1. Marin je postavio konačan rezultat na tom meču.

"Lep gol, drago mi je da sam ga postigao samo kako bih potvrdio dobru igru i pobedu ekipe.

Dobro smo izgledali na terenu i, što je najvažnije, ostvarili smo pobedu. Idemo korak po korak ka svom cilju - osvajanju šampionske titule.

Izjednačili smo rekord, na korak smo od toga da se upišemo u istoriju. Za to ćemo se takodje svi boriti u subotu i zato vas čekamo na Marakani", poručio je Marin.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Friday, 08.03.2019
01:40

Marko, zelim ti dobro zdravlje i mnogo srece i uspeha sa Zvezdom. Gledao sam na treningu kad ste sutirali desnjaci i levaci, i tu sam se zapitao kako do sada nisi dao neki gol sa slobodnjaka, i eto ga. Ja te molim samo jednu stvar, nemoj nikada da se prepucavas preko medija sa ovima sa druge strane jer jedino to im ostalo, trenutno nemaju cime da se hvale ovako provociraju pa sta bude, da budu malo u zizi, jer poraz od Radnickog samo je pecatirao sve to sto ste vi igraci pricali posle derbija, (guranje, tepanje, pljuvanje, i puno drugih necistih stvari). znaci cim se igra malo normalnije nema ih nigde, poraz ili najbolja varianta za njih nereseno. Od tebe ocekujem da budes vodja, kao nekada Piksi, u vremenu kad Milko presao kod njih. Tada smo zapravo poceli dominaciju, nesto slicno ko sa tobom ove godine. Vi ste gospoda ne samo na terenu nego van njega, zato vas molim sto dalje of komentara sa njima. Vidimo se u Subotu, ajmo Delije svi na Rajku (meni je genetskiji Marakana).

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 07.03.2019
17:33

Zvezdin je majstor fudbala je Marin Marko to zna svako jer kroz odbrane protivnika seta se samo tako.