Posle rutine na "Rajku", asistenti trenera rutinski pred novinarima

Autor: Pavle Knežević
utorak 16.04.2019.
19:27
Izvor: Sportske.net

Znate i sami fraze: "finale još nije obezbeđeno" i "daćemo maksimum u revanšu".

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Na terenu rutina Crvene zvezde u polufinalu kupa protiv Mladosti, a uzbuđenja na sastanku sa novinarima bilo je još manje, jer se nije pojavio nijedan šef stručnog štaba.

Vladan Milojević je imao hitne obaveze, a Nenad Milovanović je imao manje zdravstvene probleme, tako da su umesto njih pričali njihovi asistenti, Vladimir Janković, odnosno Goran Stanić.

"Jedna lepa utakmica, po dobrom vremenu. Mladost je odigrala kvalitetnije u prvom poluvremenu, pravila nam je više problema. Nakon toga smo malo promešali karte, drugačije nastavili i došli do rezultata koji nam otvara put ka finalu.

Čestitam igračima na dobroj partiji jer se nalazimo u seriji utakmica gde igramo na svaka tri-četiri dana. Čestitam i igračima i stručnom štabu Mladosti na kvalitetnoj partiji koju su pružili danas. Mi se već danas okrećemo utakmici u plej-ofu
", rekao je Janković.

Pomoćni trener je upitan da li je Zvezda već u finalu.

"Nije, naravno, finale se obezbeđuje iz dve odigrane utakmice. U sledeću ulazimo kao da je 0:0, naš pristup ne menjamo", kratko je rekao Janković.

Pomoćni trener Mladosti Goran Stanić nije bio sasvim nezadovoljan.

"Prvo poluvreme smo odigrali sasvim solidno, čak smo i na 1:0 imali dobru šansu, gde je Milunović izbacio loptu sa gol-linije. Ušli smo malo bolje u drugo poluvreme, imali smo stopostotnu šansu na 2:1, ali je nismo iskoristili.

Kad ne iskoristite takvu šansu protiv Zvezde na 'Marakani', onda malo čemu imate da se nadate. Imamo drugo poluvreme 15. maja da damo svoj maksimum. Biće teško, ali moramo dati maksimum
", rekao je Stanić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke