Posle pobede, Milošević o malerima: ''Ne znam šta još može da nas sastavi...''

Autor: Darko Mitrović
subota 15.08.2020.
21:15
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Trener Partizana javno pohvalio svoje igrače, ali samo za jedan deo večerašnjeg meča.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Po velikom pljusku u većem delu meča, večeras su u Surdulici snage odmerili Radnik i Partizan, a crno-beli su na kraju trijumfovali sa 2:0.

Odmah posle meča trener Partizana Savo Milošević je u izjavi za TV Arena Sport izneo svoje utiske, za početak o pomenutom nevremenu.

''Ja ne znam šta više može da nas sastavi. Sve malere smo uspeli da preživimo od početka sezone. Em smo loše ušli u utakmicu, ali o tome neću ovaj put, em ovo vreme, pljusak je bio toliko jak da je bilo teško očekivati da se nešto više i igra. Srećom, u nastavku je bio manji intenzitet kiše'', istakao je Milošević.

A onda su na red došle i pohvale.

''Za drugo poluvreme konačno mogu da kažem da sam zadovoljan svim segmentima igre - i voljnim momentom, bili smo i efikasni, mada smo opet propustili bezbroj izglednih situacija. Ali dobro... Rekao sam već da je bitno da se dobijaju utakmice na strani, ne moramo da dajemo po četiri gola'', kaže Milošević.

Odbrana je imala grešaka u prvom poluvremenu, ali mreža crno-belih je opet ostala netaknuta.

''Ima još stvarčica, ali očigledno ide na bolje, veći deo stvari je bio ok i jako mi je drago što opet nismo primili gol'', zaključio je trener Partizana.
-
Baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

31 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 16.08.2020
15:36

Partizanov tim za Evropu: Radunovic (Popovic)- Lakicevic ili Lutovac, Subotic (Vitas), Banjak (Ostojic), Urosevic (Brezancic)- Zdjelar ili Fejsa (Radin), Natko (Pavlovic)- Sulejmani (Markovic), Suma (Stojkovic), Stevanovic (Asano)- Sadik ili Skuletic.

avatar
Dorotej
Sunday, 16.08.2020
11:18

U prvom poluvremenu je Radnik bio bolji tim. Buduća zvezda Manchester Uniteda je uglavnom driblala aut liniju. U drugom poluvremenu je Radnik promenio taktiku (dobili upozorenje na poluvremenu) i počeo da igra "sklanjalicu". Tri igrača Radnika su sve vreme stajali pred golom Partizana. Može lova da se zaradi u fudbalu i sa stajanjen, zašto da se trči. Radnik je igrao sa 8 igrača. Da je cirkus veći, sudija je perfidno navlačio za Partizan. "Tako ti je mala moja kad igra Partizan".

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 16.08.2020
14:59

Tvoja mala odlično zna kako joj je kada igra protiv Partizana tako da ne moraš prepričavaš svoje bajke tipa igrači zvezdine filijale pustali Partizan, a ustvarnosti išli glavom u noge Partizanovim igračima (Sumi) i zvezdin navijač prerušen u fudbalskog sudiju delegiran od strane rođaka zvezdinog generalnog direktora perfidno navlačio za Partizan.

avatar
ŠDanilo
Sunday, 16.08.2020
10:03

Kad ne htedoste da dovedete Jojića. A Asano i Suma koji na mah pokazuju svoje umeće, samo zauzimaju mesto nekom našem klincu.

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 16.08.2020
03:27

Sledeće kolo Stojke brani, Suma ili Asano će biti van protokola. Bonus igrač uz Fiću će biti ili Čolić ili Stojković...

avatar
Delije Sever 021
Saturday, 15.08.2020
22:55

E, otkud da se pojavio na obaveznoj konferenciji za medije? Mislim obicno se ne pojavljuje, pa samo da pitam, bas me iznenadio.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 16.08.2020
00:31

Nas je iznenadila zvezdina televizija da se udostojila da prenese izjave nakon utakmica u direktnom prenosu.

avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 16.08.2020
14:48

Кад је тешко ту је Данило.

avatar
Dorotej
Sunday, 16.08.2020
11:19

Ne propusti Savo priliku da pravi reality show od trenerskog posla.

avatar
johnny012
Saturday, 15.08.2020
22:17

E siroma ti 😁

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 15.08.2020
22:03

Најбоље је било суђење.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 15.08.2020
21:46

Ne možemo biti zadovoljni realizacijom u drugom poluvremenu jer su se ređale propuštene šanse kao na traci: Šćekić s leve strane nogom, pa s desne glavom, pa s desne sa 5 metara nogom, Asano sa peterca, Sadik glavom, Sadiknogom, pa i D.Stojković je traljavo šutirao iz neposredne blizine, a i Ivanović loše odigrao kontru na kraju. Partizan će bolje ulaziti u utakmice kako sezona bude odmicala jer je predugo bukvalno do početka prvenstva bio u modu za pripreme o čemu sam već pisao i najavio kao problem, ali je u prvi poluvremenima problem i pristup igrača koji je od početka utakmica prilagođen ligi i protivnicima - amaterski što ne sme da se dešava jer igrači Partizana ne igraju ni za radnik, ni za vojvodinu, ni za zlatibor ni za zvezdu ni za jednog drugog ligaša već za Partizan. Razlika u igri između prvog i drugog poluvremena, a pod prvim poluvremenom u Surdulici slobodno mogu da podvedem i utakmice u Kruševcu (osim Markovića) i u Novom Pazaru gde krila igraju preširoko, toliko široko da bekovi ne mogu da prođu spolja i bukvalno su blokirani da igraju unapred i naterani da ulaze unutra i igraju kao vezni igrači tako da se formira vezni red od bekova i zadnjih veznih dok su Sadik i Suma odsečeni i od veznog reda i od krila tako da nema nikakve saradnje u završnici napada, kažem osim Markovića koji je u Kruševcu odmah ušao unutra i odmah ušao u šansu i dao gol, a isto to su radili i danas u drugom poluvremenu D.Stojković/Ivanović i Asano što je takođe dalo rezultata.

avatar
Dr fudbala Miloje
Saturday, 15.08.2020
22:04

А судија да ли је одговарао вашим захтевима.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 15.08.2020
23:17

Ako misliš na zvezdinog navijača prerušenog u sudiju, kuma zvezdinog navijača u vlasti države, on kao delegiran od strane rođaka generalnog direktora zvezde odgovara zvezdinim zahtevima i danas i kada nije dosudio penal za radnički kada je Panjkov igrao rukom u svom šesnaestercu.

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Saturday, 15.08.2020
22:30

Grujic bio 4ti sudija...

avatar
paok
Saturday, 15.08.2020
22:09

Mozes ti umesto Save da budes trener ili bar pomocnik mesto Cureta pa da mu postavis igru kako treba. Daj mu predlog i za golmana posto ovaj letac ako ovako nastavi crno nam se pise. I pitanje za tebe, zasto Natho ne igra kad je uz Sadika najbolji igrac. Nemoj mi samo reci da je broj stranaca problem, jer sigurno nije samo to.