Posle ''Petka'', i Albert Nađ ima odgovor za ''Ramba'', otkrio i još jedan zanimljiv detalj

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.02.2019.
17:22
Izvor: Sportske.net, vice.com

Ne stišavaju se reakcije posle intervjua Dejana ''Ramba'' Petkovića brazilskim medijima.

EPA/GEORGY LICOVSKI
EPA/GEORGY LICOVSKI

Povezane vesti


Na tu njegovu izjavu je najpre reagovao nekadašnji selektor Ilija Petković, koji je oštro odbacio takve tvrdnje i pozvao svog prezimenjaka na direktan dijalog oči u oči, a nedugo zatim stigla je i reakcija Alberta Nađa, za koga takođe nije imalo mesta u tadašnjoj reprezentaciji, pred Mundijal u Francuskoj.

Nađ je ''Rambove'' tvrdnje prokomentarisao u izjavi za ''Vice'' i nije se sa njim složio na tu temu. Naglasio je da njemu lično niko nije nudio novac za mesto u reprezentaciji.

''I da jeste, ne bih nikad dao pare da igram za reprezentaciju jer je to za mene bilo pitanje časti. Nisam čuo da je neko platio ili da je nekome tražen novac. Ako je već tako bilo, nije mi jasno zašto Rambo nije izašao i rekao to javno, a ne sada posle 20 godina'', istakao je Nađ.

On je, takođe, otkrio i šta se dogodilo posle njegovog izostavljanja sa spiska reprezentativaca za Mundijal.

''Niko nije hteo da igra levog beka u toj selekciji, pa sam ja, iako mi to nije bila pozicija u klubu, odigrao cele kvalifikacije za Jugoslaviju i činilo se da sam jedini siguran putnik u Francusku.

Sećam da se sam krenuo ka selektoru Santraču po obrazloženje, ali je on, kada me je video, pobegao niz stepenice u prizemlje hotela… Tada mi je sve bilo jasno'', objašnjava Nađ.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 28.02.2019
21:22

* pa DA (imamo)

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 28.02.2019
21:15

Omerovic (Lekovic)- Stanojkovic (Radinovic), Milanic (Petric), Najdoski (Dubajic), Mihajlovic (Vujacic), Novak (Krcmarevic)- Jokanovic (Brnovic), Jugovic- Stojkovic (Petkovic)- Savicevic (Jakovljevic), Mijatovic. Ovde bih samo zvao Lukica umesto Jakovljevica pa imamo klasicnu devetku kao neku rezervu za Mijatovica koji je tad delovao kao najistureniji- e, sada, jedino je pitanje da li smo igrali bas ovako 3-5-2, to jest, 5-3-2 (5-2-1-2), eventualno 5-4-1 (5-2-2-1) ili sa cetvoricom u poslednjoj liniji, ko to zna?

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 27.02.2019
09:45

Nismo igrali u ovoj formaciji i nisu bas ovako bili ''poredjani'' i korisceni na SP, ali, recimo da je moglo ovako da bude poslozeno: Kralj (Lekovic)- Mirkovic (Petrovic- bio desni bek i zadnji vezni, a igrao nam levog beka gde smo tad (a i kasnije) bili daleko, daleko najslabiji), Djukic- nije cak ni igrao te 1998. vec je Djorovic bio uparen sa Mihom (Saveljic), Mihajlovic (Sloba Komljenovic- mogao i desnog beka pa nam je posle i on tu igrao), Djorovic (Brnovic- primarno zadnji vezni, ali, koriscen je i kao levi bek, a to je nesto sto npr. jedan nas drugi igrac nije zeleo da u-radi)- Jokanovic (Stevic- defanzivni vezni, po potrebi i libero i stoper), Jugovic (moj bratac Govedarica)- Savicevic- on na tom SP nije bio starter (Drulovic), Stojkovic (Stankovic- mogao i levo, a bogami i desno na sredini terena), Mijatovic (Ognjenovic- klasican krilni napadac, ali, i poluspic)- Kovacevic (Milosevic).

avatar
Don Silvio
Wednesday, 27.02.2019
00:33

Ne vidim sta je ovde sporno. Ovo nije prva Rambova izjava o ovom niti je on jedin. Pre par gidina sam gledao interviju sa Radetom Bogdanovicem pricao je isto samo sa mnogo vise detalja. Tipa garantovali mu 30 min. Na to spisku su se pojavila neka cudna imena tipa Slobodan Komljenovic itd. Citam bas sta Ilija Petkovic rece i osta ziv. Spori covek kvalitete Ramba Petkovica kao svi Brazilci igraju u evropi a on tamo, a Rambo bio i u Realu, al bitno je da je on za SP 2006 pozvao Svog sina.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 27.02.2019
09:30

Dao sam ti plus, ali, Komljenovic jeste bio pomalo zaboravljen i pozvan neocekivano, ali, nije bas cudno ime, covek je igrao u onoj nasoj prvoj utakmici posle embarga protiv Brazila '94, a na samom SP je dao i dva (vazna) gola tako da je sigurno opravdao poziv:-D Stevic, Petrovic, Nisa Saveljic, mozda cak i Branko Brnovic iako je sve vreme bio prisutan (na kvalifikacije mislim), vise su oni sporni. Govedaricu necu da diram jer je moj ortak sa fudbala na plazi Hahaha Oni koji su trebali da idu su Kocic (umesto Lekovica), Vidakovic (umesto Nise), Nadj umesto B. Brnovica ili mozda nekog drugog i Pantic i Petkovic umesto Stevica i Petrovica iako ne igraju na istim pozicijama i iako su nam tada potrebne bile i radilice.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 28.02.2019
14:16

Znam zasto nije bio starter:-D Nisam znao da je Dejan bio pozvan za EP. Ili sam modza i znao pa sam zaboravio, imam album, imam i brosuru, ali, nju sam izgubio:-(((

avatar
Don Silvio
Wednesday, 27.02.2019
22:52

Govedarica :) cesto se pitam kako je i u Vojvodini uspjeo. 98 smo imali jako dobru ekipu, mogli smo daleko. Recimo da je Rambo bio pozvan 92 u mnogo jacu reprezentaciju a nije recimo 98. Meni to dovoljno govori. Odgovor na gore komentar. Savicevic nije bio starter jer je otisao povredjen na prvenstvo

avatar
miki ni
Tuesday, 26.02.2019
20:09

Sta je ovde cudno?To se i danas verovatno radi

avatar
Sanchez Bakero
Tuesday, 26.02.2019
19:40

Na kraju je levog beka igrao Željko Petrović, ako se ne varam. Pravo ni od kuda. Pričalo se da ga je Dejo ubacio...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 26.02.2019
22:57

Petrovic je Mijatovicev kum.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 27.02.2019
16:28

To je sigurno:-D

avatar
Sanchez Bakero
Wednesday, 27.02.2019
13:25

E pa eto... znam samo da je bila crnogorska veza.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 26.02.2019
18:39

Adi, koji ti je moj?! Niti je Rambo tek sad progovorio o tome, niti je jedini koji je besedio o tome, ja mogu da se kladim u sopstveno postojanje da je toga bilo.