Posle ovog ručka više ništa neće biti isto? Partizan se širi?

Autor: Darko Mitrović
petak 07.02.2020.
16:54
Izvor: Sportske.net, FK Partizan

Dan pred utakmicu poslednjeg kola Premijer kupa, predstavnici Partizana obavili veoma važne razgovore za dalji razvoj kluba iz Humske.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana sutra u podne po našem vremenu igraju meč poslednjeg kola ''Premijer kupa'' u Dohi, a rival će im biti ekipa moskovskog Spartaka.

Kakvo je stanje na tabeli posle prva dva kola i kakve su Partizanove šanse da osvoji ovaj turnir, možete da pogledate OVDE, a dan pred duel sa Moskovljanima domaćin turnira organizovao je svečani ručak za sve učesnike ''Premijer kupa''.

Partizan su na tom ručku predstavljali potpredsednik FK Partizan Vladimir Vuletić, šef stručnog štaba Savo Milošević i Ivica Iliev (još uvek bez ozvaničene funkcije posle odlaska sa mesta sportskog direktora).

Ovaj ručak, međutim, mogao bi Partizanu mnogo da donese u budućnosti, kao prvi veliki korak u daljem razvoju i širenju kluba, zahvaljujući uspostavljenim kontaktima i pokrenutim temama ovom prilikom. Bar se tome nadaju u Humskoj...

''U prijatnom ambijentu hotela Inter Continenatal u Dohi u  tokom koktela, a potom i na samom ručku, započete  su mnoge teme od značaja za razvoj i širenje FK Partizan i van granica naše zemlje'', poručuju iz Partizana.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 07.02.2020
19:54

Ви сте се већ проширили ван граница ваше земље.

avatar
nemam pojma
Friday, 07.02.2020
19:19

Pa najbolje bi bilo da su obezbedili par sponzora. Za uzvrat da im Partizan organizuje omladinsku školu za decu iz celog Zaliva, kao i Bliskog Istoka i Afrike.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 07.02.2020
18:00

Partizan je svoje završne pripreme odradio u sportskom kompleksu koji je u budućnosti, napravljen ne za 2020, već za 2022. godinu, za SP2022. Privilegija je pripremati se u takvim uslovima.

avatar
Deki.Stankovic.5
Friday, 07.02.2020
18:28

Ma tacno,rekao vam Vazura i mesija Pantic da niko nema uslove kao sto ste imali vi i protivnike niko nikada nije imao kao vi i da ste najspremniji zbog toga:D :D :D,zato sto recimo Antaliji fudbaleri ne mogu da se spreme,prilikom gazenja trave nije isto,a i lopte su bolje napumpane u Dohi,tusevi lepsi,kreveti bolji...
I ajde sto to oni pricaju i lece komplekse,kako kaze vas voditelj Zvezdinog vesnika neko u kukuruzu(Antaliji) trenira a neko u 'lepoj' Dohi :D iako ste do juce i vi trenirali po tim 'kukuruzima'.

avatar
nenadnenad1234
Saturday, 08.02.2020
18:00

Sve si upravu, samo nam molim te nemoj objasnjavati:
1.Kako je normalno dici kredit iz banke i ne vratiti glavnicu.
2.Kako Toza Mijailovic slavio slavu i u vreme Tita.
3.Kako su Bugurcic i Krcun slavili Svetog Nikolu i Djurdjevdan
4.Kako je Tadicevica slika kako sutira penale na Marakani fotomontaza
5.Kako je normalno imati jedna pravila u SL, a druga u Evropi
....

avatar
Deki.Stankovic.5
Saturday, 08.02.2020
02:39

Tako je,tvoje je da objasnis,a u madjiju verujes ti ali ovu Vazurinu i Panticevu :D i meni je toliko simpaticno da citam ove tvoje urnebesne komentare zato sto znam koliko si talentovan.Feniks za sirotinju,to je Partizan :) apropo podizanja i udarca u nos,ja nekako mislim da cete vi stalno biti spusteni to jest dole tako da jedini udarac od vas mogu dobiti vasim ustima po jednom mestu od stomaka pa nadole :D ja znam da ti kralju znas gde je to.Pozdrav za gospodina Feniksa!!! :)
Pustite mi komentar, ljubazno vas molim,ovo je mom dragom kralju jako bitno :).

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 07.02.2020
23:01

Do "juče" tj. do jula meseca prošle godine Partizan je imao manje od 1M € obezbeđenog budžeta, a već danas ima preko 21M € zarade u sezoni, shvati da je Partizan kao feniks, shvati da je Partizan kao opruga jer što ga više gaziš više odskače pa može da te udari i po nosu, ako nastaviš da ga gaziš. Partizan čak nije ni platio pripreme u Dohi, već je pozvan zbog toga što jeste, a taj sportski grad u Dohi je zapravo naučni fudbalski institut i nijedan fudbalski kompleks u svetu se trenutno ne može porediti s njim s obzirom na uslove koje poseduje. Razlika između njega i ostalih je što se može snimiti i meriti svaki pokret odnosno potez na treningu, proizvodi najdetaljnije rezultate i analize, sprave su najmodernije moguće i još mnogo čudesa, ali i sam ambijent dovodi do povećanje motivacije kod igrača što dovodi do boljieg treninga. Moje je da objasnim, a vaše je da verujete u mađiju :D