Posle ovih Miloševićevih reči, ''Brđani''' mogu da budu ponosni!

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.10.2019.
17:19
Izvor: Sportske.net

Ujedno i potvrda da će Partizan sutra imati veoma težak zadatak.

Screenshot/YouTube/ FK Partizan Beograd
Screenshot/YouTube/ FK Partizan Beograd

Povezane vesti

Nema odmora za crno-bele, utakmice se smenjuju na svaka tri dana, a sutrašnja će biti jedno od najvećih iskušenja za Partizan u domaćem prvenstvu ove sezone.

Tim Sava Miloševića sutra od 15:30h gostuje na Banovom brdu, gde će odmeriti snage sa drugoplasiranom ekipom Čukaričkog, a šef struke tima iz Humske je u današnjoj najavi ovog gostovanja izneo niz pohvala o narednom rivalu.

''Imaju odlične igrače, mogu da naprave problem bilo kome, biće nam potrebna maksimalna koncentracija svih 90 minuta. Čeka nas najteža utakmica u dosadašnjem toku Superlige, posle derbija.

Čukarički u veznom redu i napadu ima sjajne igrače. Počev od mladog Tedića, koji više nije mali jer je igrač Mančester sitija. Birmančevića znamo jer je naše dete, Bogosavac takođe. Docić je tu godinama i jedan je od najboljih veznih igrača u ligi. Opasnost preti iz svih oružja'', upozorava trener Partizana.

Kada je u pitanju ekipa Partizana, Milošević od nje sutra očekuje maksimum, iako je svestan da to nije lako ostvariti u aktuelnom ritmu utakmica.

''Imali smo više problema sa timovima koji su igrali zonu, ali mislim da će sve zavisiti od nas. Kada smo mi na maksimumu nemamo problem. Ali nije uvek lako igrati na maksimumu. Pričali smo sa igračima i svesni su da su naredne tri ili četiri utakmice najvažnije za ishod sezone'', objasnio je Milošević.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke