Posle ove golčine, mnogi više nemaju dilemu - on je pravo pojačanje za Partizan! Pocepaće mreže i u Humskoj?

Autor: Darko Mitrović
subota 02.06.2018.
10:23
Izvor: Sportske.net

U danu kada je najglasnije počeo da se najavljuje njegov dolazak u Partizan, ovaj momak se dodatno preporučio još jednim efektnim golom.

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Najpre je juče počelo sa spekulacijama, da je Rikardo Gomeš jedno od potencijalnih Partizanovih pojačanja u napadu, a onda se sinoć ekspresno pojavila informacija da je posao već realizovan.

I dok je ta informacija odjekivala u domaćoj javnosti, Rikardo Gomeš se potrudio da pravim evrogolom najavi pristalicama Partizana svoj dolazak u Humsku.

Ovaj 26-godišnji fudbaler, koji je u minuloj sezoni bio najbolji strelac Nasionala i portugalske druge lige, sinoć je nastupio za reprezentaciju Zelenortskih Ostrva protiv Alžira i tokom prvog poluvremena postigao prelep gol sa nekih 18 metara. ''Sevnuo'' je Gomešov projektil, lopta je završila u gornjem desnom uglu protivničkog gola.

Gomeš je na terenu protiv Alžira proveo 79 minuta, a njegov tim je na kraju slavio rezultatom 3:2.

U prilogu je taj njegov pogodak, a već je izazvao i brojne reakcije navijača Partizana koji sada jedva čekaju njegovu promociju u Humskoj.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
El Matador PFC-FCB
Saturday, 02.06.2018
11:56

Bravo Roki sjajan gol! Biće on TOP pojačanje imam super osećaj. Još da vratimo Leonarda i ima da bude to perfektan tandem. Još Milan Gajić i otkup Antonova i Pantića i Vukanović iz Kruševca! Prodati Jankovića, Sumu, Miletića (levi bek) i Vuleta. Stojković - Gajić - Miletić - Marković - Antonov - Zdjelar - Pantić - Leonardo - Tošić - Gomeš - Nikolić.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 04.06.2018
08:08

Nikolic pre Ivanovica? Treba nam i bolji stoper od Miletica (ili Markovica), tanko je to za Evropu.

avatar
Danilo20
Saturday, 02.06.2018
10:53

E ovakav nama napadac treba.Tawamba jeste odlican ali ne moze da daje ovoliko golova kao ovaj.Tawamba je odlican za igru glavom,a ovaj je dobar i glavom i odlicno igra nogom(bolje od tawambe).Mislim da moze da uspe u partizanu

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Monday, 04.06.2018
08:09

Tavamba nema pojma da igra glavom, to se videlo hiljadu puta u zavrsnici.

avatar
PAOLO I POL (SINGER)
Saturday, 02.06.2018
10:33

Sve je to jako lepo, ali, covek je vec usao u 27. godinu. Gde je bio do sada?