Posle najnovijih vesti sa ''Marakane'', Zvezdi je sad još potrebniji novi napadač!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 09.08.2018.
10:39
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Jedno ime manje na spisku putnika za revanš u Slovačkoj.

Sportske.net/Aleksandar Obrenović
Sportske.net/Aleksandar Obrenović

Povezane vesti

Svi koji ste gledali u utorak utakmicu između Crvene zvezde i Spartaka iz Trnave (1:1), znate da je Nemanja Milić zbog povrede u drugom poluvremenu orao da napusti teren, nedugo pošto je dobio priliku da zaigra umesto startnog napadača Nikole Stojiljkovića.

Trener Vladan Milojević potom je morao da reaguje uvođenjem Slavoljuba Srnića, ali je špic napada ipak ''otupeo'' u tim trenucima, bez klasičnog napadača u timu.

Par dana kasnije, posle obavljenih lekarskih pregleda, stižu i nove informacije u vezi povrede Nemanje Milića.

Današnji ''Žurnal'' prenosi da je Miliću stradala zadnja loža, da je u ovom trenutku neizvesno koliko će morati da pauzira, ali ono što je već sada sigurno, to je da neće moći da se stavi na raspolaganje treneru Milojeviću za revanš u Slovačkoj.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
Nemanja Milic

To je već druga loša vest iz Crvene zvezde u poslednja dva dana, kada su u pitanju povrede njenih igrača, s obzirom da je juče potvrđen da i njenog mladog štopera čeka duža pauza.

A zvanična potvrda one dobre vesti se i dalje očekuje, u vezi angažovanja novog napadača koji je posle najnovije situacije sa Milićem Zvezdi sada još potrebniji.

Ukoliko sve bude prema najnovijim najavama, to bi trebalo da bude Žonatan Kafu iz Bordoa. On na ''Marakanu'' stiže kao pozajmljen igrač do kraja sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 09.08.2018
18:25

Pošto Kafu ne može da igra u Slovačkoj, MORAMO da probamo sa Joveljićem ili Pavkovim. Jer u Beogradu smo dominirali, ali je to sve bilo bledo. Zato što je bilo dobrih centaršuteva u 16terac Spartaka, ali kada je Ben visok metar i žilet, ništa se nije moglo ni očekivati. Pavkov ili Joveljić u revanšu POD HITNO!

avatar
indosrbija
Thursday, 09.08.2018
15:56

Predlazem Sesiliju..osecam da bi pokidao kod nas..razbijac nam fali

avatar
Goran V
Thursday, 09.08.2018
14:46

Pavkov i Joveljić ni u protokolu, stvarno ne razumem. Navijači su ljuti na Simića, Adžića... sutra će biti ljuti na Joveljića zato što je otišao. Odlaze zvezdina deca jer im se ne pruža šansa, ugrobariće nas sprega rukovodstva i menadžera. Dovedu 10 igrača a ne dovedu centarfora. Ona dva što imamo, sede na tribinama. Ko je tu lud. Zato ćemo i propasti.

avatar
Marko HM
Thursday, 09.08.2018
14:22

Ja bih gurnuo mladog Joveljića u vatru, pa šta nam Bog da. Ipak, verujem Miloju i siguran sam da će vrhunski pripremiti ekipu za revanš.

avatar
Milos Kosta Kostic
Thursday, 09.08.2018
14:17

Pavkov je morao da igra, jer zvezda kroz pas igru ne uspeva da otvori protivnika. Dosta centarsuteva ima a nema ko da skoci, ben, milic ili stoiljkovic nisu dobri za skok igru. Pavkov sa dvadeset i kusur golova prosle sezone zasluzuje sansu

avatar
Man united
Thursday, 09.08.2018
23:09

Милић једино што зна је игра главом...

avatar
gorango
Thursday, 09.08.2018
13:29

Pored svih dobrih stvari u ovom prelaznom roku, ako mozemo tako reci, ovo sa napadacem je pokvarilo utisak. Neverovatno amaterski deluje da hocemo u LS a e veo vec trece kolo kvalifikacija prolazi mi nismo kupili postenog napadaca. Neverovatno!!! Pa sto su onda prodali Pesica ako nisu imali zamenu? A ako je zbog dobre ponude, OK - ali dobili su dobru lovu onda su morli brzo da reaguju. Nije da nismo zaradili od prodaje pred ovu sezonu. Sto je najgore od svega, dugo, dugo godina nam se zreb nije ovako otvorio. Stvarno sramota sto su ovo prokockali.

avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 09.08.2018
12:45

Ubacite Pavkova pa neka ga pamte,ostali samo napad . Tako sigurno prolaze.Ako budu mlakonje, ispadaju i to od losijih.To bi bila velika mrlja za klub.

avatar
G0RAN
Thursday, 09.08.2018
12:35

Naravno.Stojiljkovic nije kvalitet za Evropu....Nijeni u Bragi ni u Turskoj nista pokazao...Videcemo ovog Kafua mada sam ja za forsiranje Pavkova i Joveljica.

avatar
Radovan Filipovic
Thursday, 09.08.2018
11:57

Joveljića i Pavkova, pa ud'ri. Jedan od njih dvojice, ako ne i obojica moraju igrati. Na onakav bunker se odgovara jakim napadačem, a to je Pavkov, svakako. U ovom trenutku bolji mnogo od Stojiljkovića.