Posle najnovijeg pojačanja, slede još dva odlaska iz Humske!?

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.07.2018.
09:24
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Prelazni rok u Partizanu još nije gotov, ni kada su u pitanju pojačanja, ali ni odlasci pojedinih igrača.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Crno-beli su juče pojačali konkurenciju u veznom redu, povratkom iskusnog Milana ''Lole'' Smiljanića, ali već danas su se pojavile nove informacije u vezi novih odlazaka iz Humske.

Podsetimo, Partizan je ovog leta već ostao bez nekolicine prvotimaca iz prošle sezone - Tavambe, Jevtovića, Mitrovića, Antonova, uz odlaske još nekolicine igrača na pozajmice, a tom spisku uskoro bi mogla da se dodaju još dva imena.

Pema najnovijim saznanjima ''Žurnala'', blizu odlaska iz Partizana sada su i iskusni Zoran Tošić, ali i mladi napadač Đorđe Jovanović.

Tošić je prošlog leta stigao kao veliko pojačanje za Partizan u finišu prelaznog roka, mnogo se očekivalo od njega, ali povrede su ga sprečile da bude na nekadašnjem nivou.

Ipak, to ne znači da se inostrani klubovi ne interesuju za njega, ponuda ima, a pomenuti izvor navodi da se na njegovu adresu javila turska Malatija čiji trener navodno insistira na angažovanju srpskog veziste. Tošić je sa Partizanom prošlog leta potpisao trogodišnji ugovor, ali uz ''džentlmenski dogovor'' da mu, ako stigne unosna ponuda iz inostranstva, Partizan ne pravi smetnje u reaizaciji transfera.

Istovremeno, belgijski Briž je obnovio interesovanje za mladog napadača Đorđa Jovanovića. Taj transfer je početkom leta delovao kao gotova stvar, ali je u poslednjem trenutku došlo do obrta i Jovanović se vratio u Humsku. Ipak, trener Đukić ne računa ozbiljno na njega, čak nije ni licenciran za Evropu.

Mnogi su se pitali šta će na kraju biti sa Jovanovićem, a Belgijanci će izgleda otkloniti te dileme narednih dana.

Uslovi se, prema informacijama pomenutog lista, neće bitno razlikovati od prethodno ponuđenih, dakle 700.000 evra Partizanu, uz eventualni oprost dugovanja koje crno-beli imaju  prema ovom fudbaleru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emperador(2018)
Tuesday, 24.07.2018
14:19

Zasto Jovanovic? Uvek kad je igrao, igrao je doktorski , tvrdim da je daleko bolji od ozegovica, i da mora igrati u tandemu sa Gomesom dok je povredjen Nikolic. Tosica treba prodati , procitan igrac, doveden da pravi razliku u evropskim utakmicama a on se tu ne vidi , ne vidi se ni u sl. Tosic ,Jankovic ,Kosovic,Miletic levi bek , Vulicevic ,Markovic, sve ih oterati ako zelimo uspeh.

avatar
djoko
Tuesday, 24.07.2018
17:09

Mislim da je malo navijaca Partizana svesno koliko se VVV sistem razvio. U klubu Vazura uzima procente mnogim igracima, a Djole Jovanovic ne pristaje na to i sklonjen je iz tima. Mnogi tamo placaju da bi igrali. Zato i ide kako ide...

avatar
FamilyHangingOut \'11
Tuesday, 24.07.2018
19:18

Kako to mislis, malo navijaca? Koja budala to jos nije shvatila, a da iole prati desavanja?

avatar
ZoranZ.
Tuesday, 24.07.2018
13:45

Ilijev je morao da dobije otkaz kada je doveo Tosica. Znalo se da je povredjen i da ne moze nista doprineti, kao shto i nije. Tosic je prvo pokusao u Nemacku, ali tamo nije prosao preglede, pa ga je Ivica "pametni" doveo na lecenje u Partizan, uz masnu platu. Kako je Ilijev jos uvek u Partizanu , posle te katastrofe..?
Inace u klubu bukvalno duguju svima, ali kriju ko zmija noge.

avatar
Zeljko Trisic
Tuesday, 24.07.2018
12:59

Pa Tosic je za tri klase ispred Lole, ovi nisu tacni. I kad ce Ivanovic na teren?

avatar
ДАНАС ИГРАЈУ ДЕЛФИНИ
Tuesday, 24.07.2018
12:20

I Stojkovica da prodate obavezno, sta ce nam on! Pardon, da ga poklonite! Nista bez oprastanja dugova, naravno!

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Tuesday, 24.07.2018
10:55

Dobro je sto ce vam oprostiti dugove, haha. Sad vam to najveci prihod od transfera

avatar
Malo veliki covek
Tuesday, 24.07.2018
10:53

Procitah dva odlaska, videh sliku Djukica i Ilieva, rekoh dal je moguce da su podneli ostavke. Kao ono Tosic i mladi Jole. Malo je reci da sam razocaran. :\

avatar
Doktor Trax
Tuesday, 24.07.2018
10:03

A sto se cuti da partizan zaostaje sa platama igracima, vec drugi igrac koji se spominje u povezanosti sa oprostom dugovanja, nesto mi je tu jako cudno

avatar
brekbaCh1
Tuesday, 24.07.2018
10:55

Tacno. Plus se govorilo o Kacaru, ali kad je trazio garancije o isplatama, tada je dogovor propao.

avatar
dragi
Tuesday, 24.07.2018
09:42

A ja mislio dva odlaska ( Djukic + Iliev ) .

avatar
zlogi
Tuesday, 24.07.2018
13:11

to bi bilo najvece pojacanje Partizana, prava transfer "bomba" koja bi nam omogucila da se borimo za titulu sa komsinicom ^^

avatar
Algebrons
Tuesday, 24.07.2018
09:35

Nije svaki igrač kog dovedeš pojačanje, u slučaju Partizana, pre bi se reklo da se iz prelaznog roka u prelazni rok dovode ''poslabljenja''.

avatar
Malo veliki covek
Tuesday, 24.07.2018
10:54

Zapravo, svi ovi sto su dosli mogu biti pojacanja, osim Lole, ukoliko imamo dobrog trenera, sto nazalost nije slucaj.

avatar
Algebrons
Tuesday, 24.07.2018
15:40

Nemoj padati na te priče - ''trener je kriv za sve''. Kriva je uprava i samo uprava, a Đukić je tu kao alibi. Đukić je igrao najbolji fudbal u novijoj istoriji Partizana kada je imao igrače (igračine) na terenu (Bambi, Obradović, Rukavina, Žuka, Moreira, Jovetić...), Partizan je danas ruglo od ekipe. Bio je ruglo i prošle i pretprošle godine i iz godine u godinu je sve slabiji. Đukić je odradio očajan posao do sada i da je uprava ta koja radi u interesu Partizana našla bi rešenje za njegovu smenu, ali ne - njima treba alibi i neko na koga će se navijači sručiti. To su Đukić, Ožegović, Miletić sa kosicom, Jevtović do pre par dana...

avatar
PARTIZAN ŠAMPION \'18
Tuesday, 24.07.2018
09:29

Rasprodaja nesposobne uprave. Uprava napolje!