Posle meča sa Zvezdom Ivanjičani imaju pitanje za ''maliciozne, zle i pokvarene ljude''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.11.2019.
20:33
Izvor: Sportske.net

Iako se odgovoru previše i ne nadaju...

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Ekipa Javor Matisa je u sve boljoj formi u poslednje vreme, što se pokazalo i danas u duelu sa aktuelnim šampionom i liderom na tabeli, Crvenom zvezdom.

Ivanjički superligaš je na svom terenu uspeo da osvoji bod protiv apsolutnog favorita, bio je čak i blizu pobede, pošto je Zvezda do konačnih 1:1 stigla u finišu meča.

Ovakav epilog je Ivanjičanima pružio priliku da reaguju na sumnje  u njihovu motivisanost protiv Zvezde, koje su sa različitih strana stizale uoči ovog meča.

''Šta kažu oni maliciozni, zli i pokvareni ljudi, jesmo li se lepo sklonili danas?

Da li će nam se izviniti za sve one uvrede, kletve i pogrdne reči i zašto ne?

Sram ih bilo, a mi nastavljamo uzdignute glave'',
navodi se na Tviter nalogu Javor Matisa.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Monday, 11.11.2019
07:54

Svi znamo ko su ti zli ljudi tako da ne obracajte paznju na njih

avatar
ljubitelj kosarke
Sunday, 10.11.2019
22:23

sta nema komentara postenih navijaca

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 10.11.2019
22:04

Lepo vas je sklonio Petar Piper u drugom poluvremenu, a u prvom vam nije dosudio penal u 10', pa bih hteo da mu se izvinim u vaše ime. Što se tiče javora izvinjavam se golmanu javora koji je jednu loptu umesto da pusti u gol-aut ili uhvati ispucao u aut, drugu loptu umesto da uhvati napucao saigrača, treću loptu umesto da uhvati izbacuje preko prečke u korner, četvrtu loptu na koju je krenuo i očigledno bio bliži pa stao i dozvolio Boaćiju da ima šanse da dođe do nje i na kraju je je izbio uz dosta rizika da napravi penal, slično je uradio i kada je Tomane simulirao penal i posebno mu se izvinjavam za primljeni gol koji je mogao da odbrani. Izvinjavam se i Piščeviću koji je dva puta bio sebičan i nije dodao slobodnim saigračima u kontrama 4 na 2 i 3 na 2 već je šutirao van šesnaesterca te je zvezda ostala samo 1 savladana. Uostalom jedna utakmica ne čini proleće, kada ste poslednji put bili požrtvovani protiv zvezde?