Posle meča kritike još žešće, ko je sada na udaru Zvezdinih navijača? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.07.2019.
20:06
Izvor: Sportske.net

Kritični su Zvezdini navijači bili i u poluvremenu, pri rezultatu 0:0, posle poraza komentari još oštriji.

crvenazvezdafk.rs
crvenazvezdafk.rs

Povezane vesti

Iako je Crvena zvezda bez većih problema ili rezultatske neizvesnosti izborila plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, konačnih 2:1 večeras u revanšu za Helsinki mnoge navijače Crvene zvezde obeshrabruje pred već izvesni dvomeč sa Kopenhagenom u sledećem kolu.

Ipak, ima i onih koji smatraju da je Zvezda večeras uspešno ''sakrila karte'' pred dvoboj sa Dancima i da je u Finskoj najvažnije bilo da se prođe dalje, što je i ostvareno.

U prilogu su neki od komentara Zvezdinih navijača, primetićete da je posle meča Stojković najviše kritikovan.
-
- - - - - - -
- -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Wednesday, 31.07.2019
22:10

Protiv Kopenhagena: Degenek na stopersko mesto, Stojkovica zameniti. Po krilu Vukanovic. Mogli smo dobiti ovu utakmicu ali napad nije bio dovoljno efikasan. Sta bismo radili da imamo Radonjica i Kataija, just saying.

avatar
riquelme
Thursday, 01.08.2019
00:02

Stojkovic je najbolji igrac Zvezde od kada je dosao. Gajic nije isti tip beka i moze da se maklja po nasoj ligi ali nije skuter varijanta kao Stojkovic. Pritom je momak veliki navijac Zvezde i sigurno je njemu najgore kada se ukopa kao danas. Momci su prosli dalje, malo tanje to izgleda nego prosle sezone ali mozda i bolje. Steta za povredu pravu radilicu u ekipi falice protiv Kopenhagena. Kako god, uz Degeneka uigrati jos jednog stopera posto to skripi, bekovi su ful kao i njihove rotacije. Malo sporija krila ali se i igra drugacije u odnosu na ranije. Treba ispostovati do kraja Ivanica. Zna decko da igra fudbal i ako zaplese sa Marinom bice to super. Taman da prodju taj Kopenhagen pa ce pasti i tonus a i pocece bolje da igraju. Imaju teze protivnike nego prosle godine...

avatar
riquelme
Thursday, 01.08.2019
00:04

Radonjic je provaljen igrac. Dao je svoj maksimum, hvala mu na tome i neka se vrati za dz kada tamo opet propadne... Katai ti je slabija verzija Marina, nema mesta za sve... Ali da je dobar jeste, za Ameriku i Ling long ligu.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 31.07.2019
20:47

Sudijske greške ahahaha....pa da sudija nije pogrešio možda bi bilo i 3:1 jer kada je Kanjas izgubio čistu loptu ispred svog šesnaesterca sudija je zaustavio opasan napad Helsinkija zbog navodnog prekršaja. Navikli ste da vam sudje poklanjaju bodove u Srbiji, da vam se protivnici sklanjaju pa ne možete da se otreznite od za vas šokantne istine.

avatar
riquelme
Wednesday, 31.07.2019
23:54

Dinamo je isto prosao dalje, opusti se... ;) Bitno da je kod vas sve regularno..

avatar
SvetskiSampion
Thursday, 01.08.2019
10:25

Jedva ste dali gol konobarima, hocete titulu? Vasa realna pozicija je izmedju 3 i 5. O sudijama pricati kao navijac partizana je jako neukusno. Pa vi ste davali po 10k da vas guraju. O cemu pricas.