Posle Krstajića, spisak objavio i Đorović, najviše ima ''Brđana''

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.10.2018.
14:48
Izvor: Sportske.net

Naše mlade reprezentativce očekuju još dve važne kvalifikacone utakmice.

Beta/Dragan Gojić/Ds
Beta/Dragan Gojić/Ds

Povezane vesti

Mlada reprezentacija Srbije odlično napeduje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, prva je u svojoj grupi sa svih osam pobeda iz isto toliko odigranih mečeva, a sada ih očekuje overa plasmana na završni turnir.

Najpre će, 12. oktobra, u Novom Sadu dočekati selekciju Austrije, a četiri dana kasnije rival ''Orlićima'' će na istom mestu biti i reprezentacija Jermenije.

Najviše reprezentativaca ima Čukarički, čak trojicu (Stevanović, Bogosavac i Đorđević), a u nastavku je kompletan spisak igrača na koje Đorović računa za ove dve utakmice.

Golmani: Boris Radunović, Dragan Rosić, Miloš Ostojić;

Odbrana: Nemanja Ćalasan, Vukašin Jovanović, Svetozar Marković, Miladin Stevanović, Miroslav Bogosavac, Aleksa Terzić, Erhan Mašović, Milan Gajić;

Vezni red: Uroš Račić, Luka Ilić, Petar Mićin, Aleksandar Đorđević, Danilo Pantić, Đorđe Denić, Aleksandar Mesarović, Lazar Ranđelović, Luka Adžić, Strahinja Jovanović, Aleksandar Lutovac;

Napad: Luka Jović, Igor Zlatanović, Ivan Šaponjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Thursday, 04.10.2018
10:32

Aleksa je levi bek.

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Tuesday, 02.10.2018
15:37
avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 02.10.2018
15:13

Zasto nema golmana A reprezentacije iz proslog ciklusa Vasiljevica na spisku i jer moguce da nemamo drugu alternativu na desnom beku, vec nam je to treca/cetvrta opcija u Crvenoj Zvezdi (odma da se razumemo nista protiv Terzica nemam) i zasto Jovanovic iz Lokerena nije pzovan (od sedam mogucig utakmica koje je mogao da odigra u Belgiji on je odigrao pet i dao je jedan gol)?