Posle Kokeze i Krstajića, novinarima se obratio i Spajić - Koja priča je izgubila svrhu?

Autor: Beta Beta
nedelja 09.06.2019.
18:52
Izvor: Beta

Srpski fudbaler Uroš Spajić rekao je danas da više nema svrhe govoriti o debaklu od Ukrajine i da je pobeda nad Litvanijom jedini izlaz iz loše situacije.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Srbija je u petak doživela debakl u Ukrajini, gde je poražena od reprezentacije te zemlje sa 5:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Izlaz iz ove situacije je smo jedan, a to je da pobedimo Litvaniju. Svima nam je bilo veoma teško. Sramota je, svesni smo toga i preuzeli smo odgovornost. Drugog puta nema", rekao je Spajić novinarima u Staroj Pazovi.

"Možemo koliko god hoćete da pričamo o toj utakmici, ali nema svrhe. Tri boda su izgubljena, rezultat je težak i jedino rešenje je da pobedimo i uradimo sve što je do nas da se ovo", kazao je Spajić.

"Pitanje je da li smo precenili nas ili potcenili njih. Drugi gol nas je, a naročito treći, totalno dotukao. Utakmica u totalno pogrešnom smeru, otišlo je kako nismo planirali i očekivali", dodao je Uroš Spajić.

Srbija će narednu utakmicu igrati sutra od 20.45 protiv Litvanije pred praznim tribinama stadiona "Rajko Mitić".
-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ŠDanilo
Monday, 10.06.2019
20:35

A izjava Spajićevog menadžera?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 09.06.2019
19:03

U SL ima boljih štopera od Spajića, na primer svi iz Partizana su bolji od njega, a on dobija poziv, još igra, a u Ukrajini je čak počeo na mestu centralnog defanzivca u liniji sa 3 igrača, ima deo krivice kod 4 od 5 gola i sada se javlja da nam soli pamet, a igra i javlja se jer mu je menadžer Ramadani, a zvezdaši moraju da se nekako zahvale Ramadaniju koji im dovodi igrače.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 09.06.2019
19:02

Samo treba da stavi beka ili beka-krilo koji to igra u klubu na beka-krilo, Kolarova ili Bogosavca levo, Milenkovica, Veljkovica i Spajica (obavezno uvek samo levi (ili (taj) centralni u formaciji sa trojicom) stoper da bude, tu mislim da nije ni gresio vrsilac duznosti selektora, samo podvlacim i konstatujem) pozadi, Maksimovica i Lukica ili Fejsu (sad protiv Litvanije moze i Gacinovic umesto jednog od ove dvojice, ali, N.M. ne bih dirao) ispred njih i Ljajica (ili Tadica) i Mitrovica (nemam nista protiv Prijovica, da se razumemo, ali, mislim da je nekako bolji kao dzoker, imate takve igrace jednostavno, Solskjer je najbolji primer) i Jovica i bice sve u redu. Na gol onda komotno moze i Vasiljevic, ali, ovo je vec previse faktora tj. nepoznanica, samo jedan jedini pa cak i onaj najmanji sraf u toj nazovi masineriji ako ispadne, mi smo vec u nekoj dubiozi i onda krece pakao...