Posle golova, usledila Nikolićeva jasna poruka Partizanu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.06.2020.
23:39
Izvor: Sportske.net, Nova.rs

Nema nikakve dileme šta želi iskusni fudbaler, pitanje je samo da li i sa druge strane postoji ista želja.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Nemanja Nikolić briljirao je juče u pobedi Spartaka nad Partizanom (3:2), postigao je dva gola i najzaslužniji je za ovakav epilog u Subotici.

Delovalo je da je posebno motivisan protiv Partizana, čiji je zvanično i dalje član, ali kao pozajmljen fudbaler Spartaka, s obzirom da ga je prošlog leta trener Savo Milošević ''precrtao'' sa spiska igrača na koje ozbiljno računa.

Posle utakmice Milošević mu je čestitao, a dan kasnije, Nikolić je u razgovoru za ''Nova.rs'', potvrdio kakvu želju ima kada je u pitanju letnji prelazni rok. Naravno, povratak u Partizan, ali ne samo to.

''To mi je velika želja, još veća želja mi je da osvojim titulu sa Partizanom. Da se titula vrati na JNA'', jasan je Nikolić.

Govoreći o jučerašnjoj utakmici, Nikolić je naglasio da su mu osećanja bila pomešana, ali je pokušao da emocije tokom tih 90 minuta ostavi po strani.

''Navijam i volim Partizan, ne govorim ovo iz kurtoazije, nego je stvarno tako. Ne bih ni otišao u Partizan da ne osećam strast prema tom klubu. Opet, i Spartak je moj klub…

Rekao sam sebi da moram sve da ostavim po strani, posao je posao i da pokušam što profesionalnije da uradim, da budem najbolji što mogu.

Ako želiš tamo da se vratiš, izvoli, imaš pozornicu, 90 minuta i opet se potrudi da zadužiš taj dres. Da li će neko misliti o tome, ja nemam pravo da ulazim u to, ja svoj deo obavljam na terenu'', poručio je Nikolić.
-
Derbi baner
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Monday, 08.06.2020
19:49

Ko nije gledao utakmicu moze misliti da je taj Nikolic neki Ronaldo, pa recite mi zar je bio problem pored onako lose obrane postici tri gola. Uostalom, nije to prvi put ove sezone.....

avatar
Delije Sever 021
Monday, 08.06.2020
11:19

P. S. Ali nikad nije kasno, mozda osvojis neku titulu sa partizanom, kroz 10-ak godina, ako postanes trener

avatar
Delije Sever 021
Monday, 08.06.2020
11:19

Pa, prvu zelju mozda i ostvaris... A ovu drugu, sto ti ke jos veca, tesko, jako tesko