Posle današnjih informacija, kako bi sutra mogao da izgleda sastav Partizana?

Autor: Darko Mitrović
subota 05.10.2019.
16:17
Izvor: Sportske.net

Crno-beli će se za nastavak pobedonosne serije sutra boriti bez trojice veoma važnih igrača, u različitim linijama tima.

Miroslav Todorovic/Partizan.rs
Miroslav Todorovic/Partizan.rs

Povezane vesti

Ono što se i pretpostavljalo posle povratka ekipe Partizana iz dalekog Kazahstana, ovog popodneva je trener Savo Milošević i potvrdio - osim suspendovanog Umara Sadika (četiri žuta kartona), šef struke crno-belih sutra u prvenstvenom meču protiv Voždovca neće računati ni na desnog beka Nemanju Miletića i defanzivnog vezistu Sašu Zdjelara, koji su od početka sezone imali najveću minutažu, uz golmana Stojkovića.

Ne treba isključiti i još neku promenu u startnoj postavi u odnosu na mečeve sa Radničkim i Astanom, ali hajde da pretpostavimo da će biti samo pomenute tri i da u tom slučaju procenimo izgled startne postave crno-belih protiv ''Zmajeva''.

Golmana i kapitena Stojkovića odmor očekuje najverovatnje u sredu, u Kupu protiv Vodojaže u Grošnici, kada se očekuje da priliku dobije Nemanja Stevanović, a sutra će po svemu sudeći predvoditi svoj tim protiv ''Zmajeva''.

Odbrana će pretrpeti izmene, a biće zanimljivo videti da li će Miletića i ovoga puta zameniti pomalo zaboravljeni Periša Pešukić, kao što je to bio slučaj u pobedi nad Radom (3:0) pre nepuna dva meseca. Od tada Pešukića nije bilo ni na klupi za rezerve.

Iskusni Miroslav Vulićević od početka sezone nije bio u kombinaciji, pa bi Pešukić mogao da se sutra nada svojoj novoj šansi.

Možda i na levom beku dođe do ''rotacije'', gde su u senci sve boljeg Uroševića iskusni Rajko Brežančić i mladi Zlatan Šehović, a ne treba odbaciti ni opciju koju je Milošević već primenio u finišu meča u Nur-Sultanu, kada je Brežančić delovao ispred Uroševića po levoj strani, umesto Asana.

U ''vezi'', Zdjelara će zameniti Šćekić, koji bi trebalo da čini tandem sa Nathom, a ispred njih će delovati Tošić, Suma, najverovatnije Asano i Lazar Marković kao najistureniji, umesto Sadika.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke