Posle četvrt veka - Milojević uradio nešto što je pošlo za rukom samo još dvojici Zvezdinih trenera!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.05.2018.
18:20
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Aktuelni trener Crvene zvezde Vladan Milojević uradio je nešto što nijednom strategu crveno-belih nije pošlo za rukom više od četvrt veka.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda proslavio je ovog proleća 73. rođendan, a zanimljivo je da je za više od sedam decenija postojanja kluba ulogu trenera prvog tima obavljao 41. stručnjak.

Vladan Milojević je kao aktuelni šef struke postao sedamanaesti trener koji je Crvenu zvezdu uspeo da odvede do šampionske titule, ali to nije nešto što ga posebno izdvaja u odnosu na ostale bivše trenere.

Aktuelni šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević uspeo je da ponovi ono što je pre njega pošlo za rukom samo još dvojici trenera.

Dragoslav Šekularac i Vladica Popović ostali su upisani u Zvezdinu istoriju iz mnogo razloga, a jedan od njih je i taj što su kao treneri uspevali da osvoje titule sa omladinskom i seniorskom selekcijom crveno-belih.

Više od četvrt veka nakon što je Vladica Popović uzeo titulu sa prvim timom Crvene zvezde Vladan Milojević je uspeo da stane uz rame njemu i Dragoslavu Šekularcu i da posle titule sa omladincima uzme i onu značajniju.

Vladan Milojević je 2011. godine vodio Zvezdine omladince do titule prvaka Srbije. Bila je to generacija u kojoj su igrali Slavoljub i Dragoljub Srnić, Filip Stojković, Goran Čaušić, Uroš Spajić, Marko Dmitrović...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke