Poruka ''velikog Zvezdaša'' iz Mačve: ''Budućem šampionu se nikad ne preti''

Autor: Darko Mitrović
utorak 13.03.2018.
23:29
Izvor: Sportske.net, fkmacva.com

A kakav je tek kompliment dobio Slavoljub Srnić...

Betaphoto/FK Crvena zvezda/Ds
Betaphoto/FK Crvena zvezda/Ds

Povezane vesti

Fudbalski praznik je čitave ove nedelje u Šapcu, gde će Mačva i Crvena zvezda odigrati dve takmičarske utakmice. Najpre sutra u četvrtfinalu Kupa, a onda u nedelju u 28. kolu Superlige.

Jedan od aduta Mačve u ove dve utakmice biće i bivši fudbaler Crvene zvezde Nenad Gavrić. On je biranim rečima govorio o narednom rivalu, a posebno je izdvojio Slavoljuba Srnića.

''Očekuje nas veliki fudbalski spektal u Šapcu pred siguran sam prepunim tribinama. Nadam se da ćemo bar u jednom od ova dva susreta izaći kao pobednici.

Budućem šampionu se nikada ne preti, u svojim redovima imaju najbolje desno krilo u državi, ako ne i u Evropi među pet igrača na toj poziciji, našeg Šapčanina, Slavoljuba Srnića.

Predvođeni su odličnim trenerom Milojevićem koji je Zvezdu vratio gde joj je mesto. Postoji mogućnost da Kup utakmicu reše i penali ukoliko rezultat bude nerešen, tako da nas sve sigurno očekuje uzbudljiva utakmica i pozivam navijače da nam pruže podršku u što većem broju'',
istakao je Gavrić.

Na kraju je dodao i da to što je svojevremeno igrao u Zvezdi i što navija za crveno-bele ne znači da će gosti od njega dobiti bilo kakav popust. Naprotiv...

''Svi znaju da sam veliki Zvezdaš, ali sada je crveno-crno moja boja, tako da ću pružiti svoj maksimum kako bi Mačva izašla kao pobednik“,
naglašava Gavrić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Malo veliki covek
Wednesday, 14.03.2018
10:46

Manite anti doping test, ovom treba psiha da se proveri. Srnic medju top 5 desna krila Evrope??? Pa ovaj je....

avatar
Baxter Stockman
Wednesday, 14.03.2018
02:50

''Budućem šampionu se nikada ne preti, u svojim redovima imaju najbolje desno krilo u državi, ako ne i u Evropi među pet igrača na toj poziciji, našeg Šapčanina, Slavoljuba Srnića.'' ........................ Posto se fudbalom u Srbiji bave razni Gavrici, zato smo tu gde smo.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Wednesday, 14.03.2018
01:54

Za Srnica je u pravu.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Wednesday, 14.03.2018
01:45

Kakva ljudina, kakav Zvezdas je ovaj Gavric.