Poruka sa severa Bačke: "Puna podrška Roganu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 04.03.2019.
19:44
Izvor: Sportske.net, fkspartak.com

Superligaš iz Subotice oštro reagovao na pisanja pojedinih medija.

fkspartak.com
fkspartak.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Spartak iz Subotice nije na najbolji način otvorio prolećni deo sezone, pa su se tako posle poraza od Čukaričkog pojavile informacije da će doći do smene trenera.

Pojedini mediji juče su preneli vest da je Predrag Rogan smenjen i da će se na klupu vratiti Vladimir Gaćinović, ali je danas sa severa Bačke stigao oštar demanti.

"Šef stručnog štaba Predrag Rogan ima punu podršku Uprave kluba na čelu sa predsednikom Draganom Simovićem i dalje će voditi prvi tim Spartak ŽK sa svojim saradnicima. Vest koja se juče pojavila u nekim od medija je čista dezinformacija", navodi se u kratkom saopštenju Spartaka.

"Plavi golubovi" su na startu prolećnog dela sezone osvojili samo jedan bod na tri utakmice i sve su prilike da će Spartak u doigravanju igrati za opstanak, iako je do kraja regularnog dela takmičenja ostalo još šest kola i 18 bodova u opticaju.

Spartak nakon 24. kola zauzima trinaestu poziciju sa 20 osvojenih bodova. Subotičani u sredu gostiju ekipi Vojvodine na stadionu "Karađorđe".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke