Poruka od navijača koja boli upravu Partizana, koji je sledeći korak?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 03.09.2018.
10:59
Izvor: Sportske.net

Crno-beli su u velikoj krizi, sve se to oslikava i na tribinama.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Tribine stadiona u Humskoj nisu ispunjene, crno-beli imaju rezultatskih problema koji traju još od odlaska Marka Nikolića sa mesta trenera, a sve se podudara i sa odlaskom dvojice sjajnih napadača Leonarda i Đurđevića.

Navijači nisu zadovoljni, sve ih je manje na tribinama stadiona u Humskoj, a tokom utakmice protiv Bačke oni koji su bili na južnoj tribini su poslali poruku koja sigurno boli upravu kluba.

"Kako posluješ tako ti se vraća, ne možeš u "Evropu" bez krštenog igrača. Hoćemo promene, a ne bombe lažne, nastavite li ovako sve tribine biće prazne", pisalo je sinoć na jugu.

Jedino što je svetla tačka u prethodnoj i ovoj sezoni jeste prošlosezonski uspeh u Evropi kada je Partizan stigao do šesnaestine finala Lige Evrope, ali je u domaćem prvenstvu bio u priličnom zaostatku za Crvenom zvezdom.

Ove godine je takođe slabo počelo, crno-beli su u zaostatku od 5 bodova. Dodajmo i ispadanje iz Evrope, pa na osnovu svega ovoga nema sumnje da su navijači nezadovoljni.

Da li će doći do promena koje zahtevaju?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

37 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RIP KOBE
Tuesday, 04.09.2018
16:50

ova uprava i njihovi placenici sa laznim tekstovima nikada nece otici nazalost sve dok nas skoro pa i nema. kada cujes naslove da jedan dragan djuric kaze dobice nas zvezda 5:0 onda ti je sve jasno.

avatar
Peca Partizan
Tuesday, 04.09.2018
08:08

uprava napolje

avatar
Sladjan Radisavljevic
Monday, 03.09.2018
16:23

Briga njih, oni su ovde dok ne srozaju klub na najniže moguće grane i ne pokradu koliko god mogu. Možda kad nas dovedu u zonu za opstanak (pošto su lepo krenuli tim putem) onda možda i uspemo da ih najurimo tj poći će sami zbog nedostatka novca.

avatar
MOE28
Monday, 03.09.2018
15:05

Najgore od svega je to sto se za prazne tribine javljaju upravo oni zbog kojih je stadion prazan.

avatar
Гробар1971
Monday, 03.09.2018
13:50

Kažu oni iz uprave "Volimo Partizan" Pa dobro ako stvarno i iskreno volite Partizan lepo put po noge ! Ali to se nažalost neće desiti vi ste gospodo dovedeni na vlast da uništite Partizan i niko vam ništa ne može u ovoj državi postoji trenutno samo jedan tim i to je nažalost cz i tako će biti do ko zna kada. Ali ni za šta na svetu se ne treba odreći našeg Partizana to bi bilo kao da bih se odrekao srpstva ! Mi smo u manjini ali neka draža mi je i ova manjina nego svo njihovo "bogatstvo" !

avatar
ercov
Monday, 03.09.2018
13:45

Uprava napolje !

avatar
dzo
Monday, 03.09.2018
11:51

Citam naslov kako upravu partizana boli ova poruka,pa ocekujem procitacu neku izjavu nekog od uprave kako snosi odgovornost,a ono upravu boli patka za porukom. Nisu se oni ni sekunde nasekirali. Kako da napuste klub kad je tu lova,a tek pre par godina su uzjahali. Nece ti dok se ne skinu silom,nekom revolucijom. A titulu necemo vidjeti naredni 5 godina,dokle god mali Alek bude na vlasti.

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Monday, 03.09.2018
13:35

Vuletic se sinoc vec oglasio, videcemo sta ce biti...

avatar
magister
Monday, 03.09.2018
15:35

Mora se priznati za tog malog da je prilično sistematičan. Naravno da nije dovoljno da se uradi sve da se ojača klub koji se voli, mora se i vrlo konkretno slabiti klub koji je konkurent. Sve dok ne prestane da bude konkurent. E, onda će se i njemu pomoći, da se stekne utisak pravičnosti i ne izgube glasači.

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Monday, 03.09.2018
15:00

Na Instagramu. Nema veze, upravo u tome i jeste poenta, ali, valjda je i njemu dozvoljeno da komentarise rad sportskog sektora pa cak i tako javno kad je jasno da postoje neki disonantni tonovi- mislim da su ovome dani odbrojani...

avatar
Grobar977
Monday, 03.09.2018
14:42

Gde se oglasio? I kakve veze on ima sa rezultatima?

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 03.09.2018
11:47

Realno uprava i jeste kriva, mozda najvise Iliev. Proslog ljeta, kad je stigao Djukic, sve je odlicno izgledalo - renomiran trener, Suma, Tosic stigao iz CSKA kao reprezentativac... Ne znam, mozda je i Djukic kriv za sve losiju formu Tosica i ostalih igraca i za to sto se Suma nije adaptirao, ali bas nijedno pojacanje se nije pokazalo kako treba, a oni koji su vrijedili kao npr. Tavamba su morali biti prodani. Realno, agonija Partizana traje odavno, rekao bih da su Leonardo, Djurdjevic i Marko Nikolic vise izuzetak nego rezultat nekog sistematskog rada uprave.

avatar
Darko
Monday, 03.09.2018
15:42

Ja sam navijac cz, ali iskreno najvcei problem je ilijev , to jeste uvijek pored trenera mora biti sportski direktor , ako on dovodi igrace i garantuje za njih , znaci on je i odgovoran , ako promasi , nema sta i pri tome je navijac partizana, mora da snosi posledice , i da odma podnosi ostavnku , da ima i malo obraza, ali on je nesto tipa kod nas sto je bio stojadinovic. Sa tobom se ne slazem da je sumin problem adaptacija , ako igrac dolazi iz kluba gdje je odigrao jednu godinu ekstra u tom klubu , a prije toga bio na pozajmici , moramo se zapitati , sta ima tu . A sto se Tosica tice , dzaba i njegovo znanje i zelja , ali covjek ima zdravstvenih problema , i to hronicnih , zbog cega cska nije produzio ugovor sa njim , on je ekstra igrac , ali neko u 30 je gotov neko u 35 , njemu je slucaj ovaj prvi , jbg.

avatar
Vidicnemanja
Monday, 03.09.2018
16:21

Agonija trae jmalo duze,jos od onog zaostatka za grofom,samo je Nikolic za trenutak uspeo da se izdigne nekim cudom i uzme vec osvojenu titulu zvezdi.Realnost je da se drzava poistovetila sa zvezdom i da ce se Partizan gurati u ponor sve jace jer osveta je cudo,tu se ne biraju sredstva.Kosarkaski klub je vec doziveo sudbinu propadanja,dugo godina ce proci dok ne vidimo neku vrednu titulu

avatar
magister
Monday, 03.09.2018
11:46

Relativan uspeh u Evropi, imajući u vidu protivnike, a opet, imajući u vidu i poslednjeg protivnika koji nas je izbacio, po meni takođe - neuspeh. Ponoviću, hrabrije, drčnije i sa više samopouzdanja je Zvezda igrala protiv Arsenala i igraće protiv Liverpula i PSŽ i Napolija, ja to znam, nego što se Partizan isprsio* protiv Plzena, Dinama Kijeva i Bešiktaša. To je problem, što se odjednom ponašamo kao provincijski tim koga impresionira bilo koja strana ekipa. A ni protiv domaćih nema superiornosti. Što se navijača tiče, ja bih zabranio ovo navivjanje hordi plaćenih navijača, to bi polako vratilo normalnu publiku i navijače i - napunilo stadion. Ko će na stadion da rizikuje s tim nasilnim kriminalcima? Ja - ne.

avatar
Manager
Monday, 03.09.2018
11:41

Sve mora da se menja, od predsednika, preko sportskog direktora, do strucnog staba... Da ne pricam o igracima...

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Monday, 03.09.2018
11:35

Potrebno je da odu kompletna uprava, sportski direktor Bob, kondicioni trener i jos neki iz strucnog staba kao i nekoliko igraca, da ne ponavljam sad imena. Sa druge strane, potrebno je da dodje neko na celo kluba od kojeg necemo strepeti i koji ce se svakodnevno boriti za budzet dostojan naseg renomea i pedigrea kao i za interese naseg kluba na svim nivoima, a onda i Ivan Tomic, nekoliko njih za Mirkovicev strucni stab kao i 3 do 5 novih igraca: stoper (trenutno imamo samo njih trojicu jer se na Ostojica ne racuna (mada bi i to moglo da se resi jer dugovanje prema njemu nije veliko i samo je stvar dobre volje regulisanje istog, samim tim sto bi otisli ovi zlotvori, moralo bi i to da se resi pa neka i ostane kao (cetvr)ta opcija), a kosatog Miletica ne racunam ja, a bih voleo da cak i sad ode i spasi nas muka, nema veze sto ni ostali ne znaju i sto nam na trzistu sad preostaju samo slobodni agenti), levi bek, centralni vezni, levo krilo (ili to da radimo ili da sad (i) odmah krenu da forsiraju (i) malog Kokira) i jedan (treci) spic (kontam da je neka zamisao da to trenutno to jest neko vreme ''pokriva'' Ivanovic)- znam da sigurno nece doci ni 5, ni 3, ali, da li mogu barem njih 1 ili 2, koliko je to realno da se ocekuje, i nije bas, zar ne? POMOZI BOZE!

avatar
magister
Monday, 03.09.2018
23:44

Plusirao, jer se sa većim delom slažem, ali je činjenica da uticaj pojedinih od navedenih faktora nije ni približan onom prvom - uprava. Sve počinje s tim. Kad se steknu uslovi da se njima kaže zbogom, a to će moći tek kad se promene političke prilike u zemlji.

avatar
Vidicnemanja
Tuesday, 04.09.2018
15:59

Bravo,tu lezi zec i sustina cele price

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Tuesday, 04.09.2018
12:36

Onda ih promenimo.

avatar
Budimo.ljudi
Monday, 03.09.2018
11:30

Ovde je trener najmanji krivac a trenutni trener nije ni kriv zapravo. Čak ni Đukić nije bilo toliko kriv, iako jeste u jednoj meri, za loše rezultate. Igrački kadar je KATASTROFALAN! Transfer politika je KATASTROFALNA! Uprava je KATASTROFALNA! Jel shvatate da nemamo nijednog igrača koji ume nešto da igra, koji zna da vuče ekipu? ČAK ni nekog mladog, od kojeg se očekuje da tek pokaže svoj potencijal. Sad se ispostavlja i da je mali Marković teška rupa. Šehović obećava ali dečko nema ni 17 godina.

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Monday, 03.09.2018
11:24

Sigurno se nece oni pitati da li ce ostale tribine biti prazne, pitanje je dana kada se vise ni za juznu tribinu nece pitati, a sigurno je i da nije cetiri nego pet bodova minusa kao sto je sigurno i da smo odigrali po sest meceva i jedni i drugi tako da zvezda sigurno nema mec manje...