Poruka Nemcima - Ovaj Srbin će biti bolji i od Luke Jovića?!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.03.2019.
10:06
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Srbija ima još fudbalskih bisera koji nadolaze...

Epa/David Hecker
Epa/David Hecker

Povezane vesti

Nemačka je odlično upoznala Luku Jovića, pre svega kroz njegove odlične igre ove sezone u dresu Ajntrahta iz Frankfurta, ali i sinoć u prijateljskoj utakmici između reprezentacija Nemačke i Srbije (1:1) u Volfsburgu.

Ono što nas najviše raduje, to je da je Jović konačno dobio pravu priliku u nacionalnom timu i da je i u dresu sa državnim grbom uradio ono što već mesecima rad u svom klubu - postigao gol.

Ipak, još jedno dobro poznato ime u Nemačkoj, nekadašnji fudbaler Dortmunda i Minhena 1860, Miroslav Stević, skrenuo je pažnju tamošnjoj javnosti na još jednog supertalentovanog napadača iz Srbije.

''Napadač Crvene zvezde Dejan Joveljić je fantastičan golgeter sa sjajnom perspektivom, većom i od Jovića. Joveljić je kompletan igrač. Zapamtite to ime'', izjavio je Stević, prenosi ''Informer''.

Joveljić ovog proleća dobija sve veću minutažu u prvom timu Crvene zvezde, pogotovo posle povrede Boaćija i za očekivati je da će do kraja sezne uvećati svoj golgeterski blans u Superligi Trenuntno je stigao do brojke od pet golova u domaćem šampionatu.

Stević je takođe pohvalio i našeg reprezentativnog štopera Nikolu Milenkovića, koji je već dobro poznato ime u Evropi i uporedio ga sa Nemanjom Vidićem, legendarnim štoperom Mančester junajteda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 22.03.2019
07:02

Jovic i Joveljic napad za narednih 10 godina, golman dobar, Milenkovic ce da bude fantastican, Maksimovic, jos moze Tadic koju godinu. Tim je tu samo treba krsten selektor da to sve upakuje.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 21.03.2019
13:06

Zvezdina skola fudbala je oduvek stvarala najbolje sto Srbija ima.

avatar
bagra
Thursday, 21.03.2019
11:22

Samo da ga ne prodaju prerano.

avatar
UGASICE SE partizai
Thursday, 21.03.2019
15:01

Jer su najbolji treneri na svetu u Zvezdi?

Pa eto Jovic,momka trenirali i sada ce u Barsu,da je ostao u Zvezdi,sada bi bio u Lionu u najboljem slucaju.