Poruka koja se munjevito širi Beogradom, Stanković potvrdio!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 19.12.2019.
09:14
Izvor: Sportske.net

Dejan Stanković je definitivno novi trener Crvene zvezde.

Epa/Jean-Christophe Bott
Epa/Jean-Christophe Bott

Povezane vesti

Jedan od najboljih srpskih fudbalera u 21. veku Dejan Stanković novi je trener Crvene zvezde.

Vladan Milojević više nije trener Crvene zvezde, najuspešniji trener ovog kluba u novijoj istoriji se rastao sa timom nakon dve i po godine, a na njegovo mesto će doći legenda ovog kluba Dejan Stanković.

Da će tako biti potvrđeno je i u poruci koja se širi internetom.

Dejan Stanković je potvrdio svom prijatelju da će postati novi trener Crvene zvezde.

Poslušajte!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svetski prvaci 1991
Thursday, 19.12.2019
15:33

Od naj boljih fudbalera srpskih u 21 veku moze nekako i bit ali...

avatar
Wittmann
Thursday, 19.12.2019
14:41

Velika vest na Veliki dan! ...a to mora biti dobro. Miloja, isto kao i njegovog prezimenjaka sa gola, nikada nećemo zaboraviti. Deki puno sreće u trenerskoj karijeri i uspeha baš kao i kada si nosio naš dres!!!

avatar
GlasRazuma
Thursday, 19.12.2019
13:49

Dejane,za pocetak,zelim ti uspesnu trenersku karijeru !!! Kao,prvo,zelim ti da znas najboljih jedanaest igraca,da se zna koja je prva postava Crvene Zvezde jer to nisam imao priliku da vidim vec dve ipo godine. Kao drugo,zelim da vidim drugaciju Zvezdu,Zvezdu koja igra moderan,brz fudbal,Zvezdu koja dominira,Zvezdu koja hoce da se nadmece,Zvezdu koja hoce da pobedi bez obzira na protivnika....zelim da igracima preneseš tvoj mentalitet,tvoj moralno voljni momenat,tvoju sportsku drskost,otresitos....zelim da vidim igrace zeljne pobede,zeljne golova...zelim da ih vidim kako kidisu na protivnika,ma ko on bio..... zelim da vidim Crvenu Zvezdu onakvom,kakav si ti bio igrac !!!! Ako uspes to,ne brinem se ni za nasu a ni za tvoju buducnost kao trenera !!! Srecno Deki !!!

avatar
ČokoMoko
Thursday, 19.12.2019
13:10

Iskreno se nadam da je od trenera koji su ga trenirali kroz karijeru nesto naucio i pokupio neke fazone. Nisam bas pristalica da neko ko nije nikad radio kao trener pocne od Zvezde ali dobro, daj Boze da me demantuje.

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 19.12.2019
12:07

Dekijev je glas, ali malo mi je sumnjivo što je ta poruka jedina u inboksu, a još nije ozvaničeno da je Milojević napustio CZ

avatar
Dorotej
Thursday, 19.12.2019
11:48

Važno da je "smart" Mrkela požurio sa izjavom da trenerr Milojecić ima važeći ugovor. Alde i to Mrkela pokupi se sa Milojevićem. Za Milojevića je šteta, za tebe nije, samo bi korist Zvezda imala od tvog odlaska.

avatar
Amalainter
Thursday, 19.12.2019
11:46

Jeste bio mozda i nas najbolji igrac u zadnjih 30ak godina ali da ga imenuju tek tako za trenera Zvezde..ne znam bas.. Srecno!

avatar
Dorotej
Thursday, 19.12.2019
11:42

Nije u redu od Milojevića da je napustio Zvezdu. Za ovo trenutno stanje snosi odgovornost zajedno sa Mrkelom i Terzićem. Igru nemamo, sa samo jednim igračem visoke klase. Ostavio je Zvezdu u sličnom stanju kao Ferguson Manchester United.

avatar
Amar Zornic
Thursday, 19.12.2019
10:20

Miloje hvala za sve magicne trenutke , za to sto si nas izvukao iz najveceg ponora i izvinjenje za kratak fitilj vestackih navijaca . Bojim se da nam se ne ponovi radonjizam kojeg su mnogi razapinjali a sada ga svrstavaju u legendu .
Sto se Dejana tice presrecan sam sto je on naslednik kad vec Miloje mora ici . Nadam se da ce biti uspesan kao u igrackim danima .