Poruka iz Zvezde: "Pazi, snima se!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.04.2018.
09:14
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crveno-beli uputili apel navijačima koji planiraju dolazak na 157. "večiti" derbi.

Epa/Marijan Murat
Epa/Marijan Murat

Povezane vesti

Predstojeća subota rezervisana je za 157. "večiti" derbi koji će u okviru prvog kola plej-ofa domaćeg prvenstva biti odigran na stadionu "Rajko Mitić".

Karte za novu epizodu najveće srpske svetkovine puštene su u sredu u prodaju, a kako utakmice između Crvene zvezde i Partizana uvek sa sobom nose visok bezbednosni rizik organizator meča želi da predupredi bilo kakve incidente.

U sredu je bilo reči o tome kako će Crvena zvezda rešiti problem smeštanja tri različite frakcije Partizanovih navijača, ali je uz to upućen apel i svima koji planiraju dolazak na stadion.

Organizator utakmice obavestio je navijače koji dolaze na stadion "Rajko Mitić" da uz kartu obavezno sa sobom ponesu identifikacioni dokument jer tako nalaže zakon.

Pored apela za fer i sportsko navijanje crveno-beli su navijače obavestili da će prilazi i same tribine biti snimani pre, tokom i nakon utakmice.

"Posetioci utakmice dužni su da postupaju po zahtevima redarske službe. Treba istaći da je redarskoj službi zabranjeno uzimanje ulaznica od posetilaca, i svaka ulaznica mora biti učitana svojeručno od strane samog posetioca", dodaje se u Zvezdinom apelu.

Crveno-beli su obavestili navijače da ulaznice ne daju nikome, čak ni redarima, a da u slučaju problema sa učitavanjem karte obaveste rukovodioca ulaza.

Shodno propisima koji stoje u Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, licima pod uticajem alkohola i drugih opojnih sredstava neće biti dozvoljen ulaz na stadion.

Utakmica 31. kola Super lige Srbije između Crvene zvezde i Partizana zakazana je za subotu, 14. april sa početkom od 18 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lav
Thursday, 12.04.2018
12:10

Tri frakcije navijaca.. Smesno.. Kakvo deljenje, sve na juznu tribinu zajedno sa splicanima i kraj.. Da ne bi mozda zauzeli tri tribine a sve ukupno ih nema ni za pola juga..

avatar
Momčilo-PN
Thursday, 12.04.2018
10:49

Tribine mogu da se snimaju a WAR ne može. Kakvi ste vi licemeri.

avatar
Piksi G0L iz kornera
Thursday, 12.04.2018
13:52

Zato kod vas snima VAR, ali samo na internetu.

avatar
Gogi-11
Thursday, 12.04.2018
16:40

Ko o cemu vi o war pa gde bi ste bili na tabeli da ge je bilo...