Poruka iz Humske: "Protiv nas uvek i više nego motivisani"

Autor: Milovan Longinov
subota 15.02.2020.
12:46
Izvor: Sportske.net

Saša Zdjelar zna šta čeka njega i saigrače.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Crno-beli nastavljaju pohod ka Crvenoj zvezdi i neće im biti lako.

Toga je svestan i vezista Saša Zdjelar, koji smatra da je svaki rival težak, naročito što svaki tim ima poseban motiv kada igra protiv Partizana.

"Prvo, nije floskula: protiv nas su svi i uvek i više nego motivisani. Drugo, bodovna razlika u odnosu na lidera je takva da ne smemo sebi da dozvolimo nijedan kiks.  Za Partizan je svaki tim ozbiljan protivnik, bez obzira koji bio na tabeli", ističe Zdjelar, a prenosi Žurnal.

Partizan je pod dodatnim pritiskom zbog nekoliko nepredviđenih kikseva i samim tim zaostatka od 11 bodova za najvećim rivalom.

"Naš zadatak je da svakoj utakmici pristupimo maksimalno skoncentrisani i uzimamo po tri boda, kako bismo iz nedelje u nedelju išli ka cilju", rekao je Zdjelar.

Na početku drugog dela sezone, Partizan u nedelju od 16.00 dočekuje Radnik.

"Radnik dolazi na naš stadion, voleo bih da nas navijači podrže. Jesenas smo pokazali da igramo lep fudbal i da smo dobar tim. Daćemo sve od sebe da Partizan unapredimo još više", zaključio je Zdjelar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Saturday, 15.02.2020
16:13

Sta to mene briga sto su protiv Partizana svi protivnici posebno nahuskani , poznati su motivi i metodologija kako se to radi. Znam da sam kao seoski fudbaler imao veci motiv za pobjedom od svog protivnika cak i na prijateljskoj utakmici i bez obzira kako se zvao. Kada je Osijek bio prvoligas mi smo ga kao opstinska liga oderali 2 nula . Zato molim da alibi ove vrste vise nikada ne koristite, krediti su jesenas potroseni za narednih nekoliko godina. TACKA.

avatar
Nedeljko Panic
Saturday, 15.02.2020
14:58

Zasto stalno pisete Partizanov zaostatak za zvezdom od 11 bodova zbog kikseva kakvi se desavaju i najjacim klubovima u svim ligama evrope?
Da ste imalo objektivni, pisali bi i ostale faktore koji su doveli do tolikog zaostatka.
Jedan od tih fakora je sudjenje koje je sramno i toliko jednostrano da, ja koji pratim fudbal od 1964 godine, nisam vidio na ovim prostorima.
Vise objektivnost za bolje sutra Srbskog fudbala i ostalih sportova.

avatar
2012/2013-2019/2020
Saturday, 15.02.2020
13:49

Mnogo toga mi smeta u igri Partizana (i ne samo u igri), ali, ako se ovo sto se poslednjih godina desava u nasem prvenstvu nastavi i sledece sezone, voleo bih da ni nasa reprezentacija vise ne moze da se takmici sto ce se sasvim sigurno i dogoditi samo kada neko napokon odluci da reaguje na taj upliv i to mesanje. Ne da bih bas voleo, ali, prihvatio bih i to kao kaznu jer se neki nisu dozvali pameti i stali sa kradjom na vreme.

avatar
Südkurve München
Saturday, 15.02.2020
13:48

Daj ne .... Pa vi jedino dobro igrate protiv Zvezde

avatar
2012/2013-2019/2020
Sunday, 16.02.2020
00:32

Ne nego zvezda jedino protiv nas ne zna da igra.