Poruka iz Humske: "Danas su odredili ko će da osvoji titulu!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 23.09.2018.
23:52
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Čelnici Partizana uvereni da su sudije poslate u Humsku po zadatku i da ih zbog dobro obavljenog posla čeka unapređenje. Da li je večeras odlučena šampionska trka.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Pun je srpski fudbal paradoksa, pa tako nakon "večitog" derbija odigranog u okviru 9. kola dođosmo do polemike oko toga da li je već pala odluka o novom šampionu.

Ako pitate generalnog direktora FK Partizan Miloša Vazuru, stvari viđene na 158. "večitom" derbiju ukazuju na to da je danas određeno ko će biti novi-stari šampion Srbije.

"Što se nas tiče, mi smo pobedili. Nažalost, od kada je uveden sistem podele bodova, ko dobija derbi taj osvaja titulu. Danas su odredili ko će da osvoji titulu", rekao je Vazura u emisiji TV Partizan posvećenoj 158. "večitom" derbiju.

Nije se zaustavio na tome generalni direktor crno-belih. Osuo je paljbu po Nenadu Đokiću i Danilu Grujiću, ali i po svim ostalim arbitrima koji su delili pravdu u Humskoj.

"Taj četvrti sudija... Čovek je očigledno došao da pokrade Partizan. Na usporenom snimku se vidi da gola nije bilo. Po statistici, Zvezda nije imala šut u okvir gola i jednostavno, došle su sudije da odluče derbi. Partizan je bio dominantan u svakom pogledu, ali je Zvezda pored svojih 11 igrača imala i dvanaestog u sudijama", dodao je Vazura.

U istom tonu usledile su i "čestitke" upućene sudijskoj ekipi na čelu sa Danilom Grujićem.

"Sve čestitke sudijama što su izvukle bod sa stadiona Partizana. Čestitam i glavnom sudiji Grujiću, nadam se da će ovako da vodi i neke evropske utakmice. Kao i uvek, sve te greške će ostati nekažnjene, biće unapređeni, dozvoliće im se još koji put da pogreše i sve naravno na štetu Partizana", zaključio je Vazura.

Generalni direktor vicešampiona Srbije podsetio je i na neke sporne situacije sa utakmica crno-belih u osam kola koja su prethodila "večitom" derbiju i poručio navijačima da je to jasan signal da treba da stanu uz klub.

Posle svega što smo čuli večeras nakon 158. "večitog" derbija, jasno je da nas čeka uzbudljiva nedelja u kojoj će biti svođeni utisci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Monday, 24.09.2018
17:36

'Nažalost, od kada je uveden sistem podele bodova, ko dobija derbi taj osvaja titulu' Ово је врхунац цинизма. Овај накарадни систем је досад само вама одговарао. Ми смо увек имали више бодова, ал због овог накарадног система нам је предност смањена. А чак сте и једну титулу узели захваљујући подели бодова.

avatar
Armani
Monday, 24.09.2018
12:32
avatar
MarkoSi
Monday, 24.09.2018
11:01

Sudijska ekipa je fenomenalno odradila posao, kriterijum je bio ujednačen, nisu težili samoisticanju, nisu penagljivali sa kartonima kako ne bi nikoga sputavali, ali opet nisu dozvoljavali pregrubu igru. Objektivno, partizan je bio za dve klase bolji rival, ali je potpuno bedno to što sada rade prozivajući sudije zbog priznatog gola. Njihova uvertira u derbi je bila navaja sudijske krađe, Mirković je u intervjuu pred meč indirektno prozvao sudije rekavši da očekuje da će svi akteri biti dorasli meču. Dakle, maksimalan pritisak na ljude. I šta su dobili? Na stranu to što je gol 95% čist, posle onakvih pritisaka bi svaki čovek uzvratio. Što niste dali 4 gola, pa da ova lopta ne odlučuje pobednika? A mogli ste.

avatar
СанМаркос
Monday, 24.09.2018
10:40

Па челници Партизана се упорно труде да униште клуб. Јел Звезда крива што доводите неке смешне играче? Јел Звезда крива што су нестале паре од десет сезона у европи и феноменалних трансфера? Једина ситуација у којој би Звезда могла да се окриви је када би врх државе намештао да Звезда освоји титулу, али то није случај из два разлога: 1- да је то тако, не би нико из Партизана смео да писне из страха од одмазде наших препоштених вођа. 2- порази од Сурдулице и ко зна кога све. Значи лепо да се отера управа која ради супротно интересима клуба, да се доведе стручни штаб а не само штаб, и онда да се изађе пред јавност и игром покаже да се заслужује место у ЛШ. Све остало је млаћење празне сламе. Крив ми овај, крив ми онај а ја паре у џеп.

avatar
Čeki
Monday, 24.09.2018
02:09

Iskreno, sporna situacija, ali izjava Vazure sluzi njemu da obezbedi svoj polozaj, posto su navijaci protiv uprave. A da ne pominjem koliko je licemerna s obzirom na to sta je i Partizan radio u prethodnim godinama.

avatar
Grb partizana 1997?
Monday, 24.09.2018
01:53

Tesko je igrati LS pa se vratiti na domace prvenstvo, nije bilo motivacije i zelje za pobedom. Sa druge strane partizanu je ovo utakmica sezone i normalno je da ce pokazati vise zelje za pobedom. Cak i da je partizan pobedio veceras, titulu ne bi uzeo jer je ovo bio samo trenutak inspiracije poguran mrznjom prema crveno-beloj boji. Vec u sledecem kolu partizan ce opet imati velikih problema sa prosecnim JSL ekipama a izlisno je govoriti da mogu uzeti sve bodove u duelima sa Vojvodinom, Radnickim ili Cukom...

avatar
Budimo.ljudi
Monday, 24.09.2018
00:24

Ponosan sam na igrače Partizana, posebno na trenera. Odučili smo ih od fudbala noćas. Da li je bio gol ili nije, baš me briga, neka im je na čast u svakom slučaju. Odučili smo ih od fudbala, doslovno, od prvog do poslednjeg minuta i to je jedino vredno. Inače, Batica pored trenerske pokazao i moralnu veličinu načinom na koji je držao konferenciju i svojim korektnim izjavama.

avatar
crveno beli
Monday, 24.09.2018
00:16

Stojkoviceve noge na liniji, baca se unazad ocigledno to svako moze da vidi! Desna ruka iza nogu koje su na liniji, ocigledan trzaj ruke kada vadi loptu, lopta pada neposredno ispred linije. Sve govori u prilog odluci sudije koja je ispravna. Ja samo ne znam kako uprava Partizana moze tako da tvrdi da to nije gol... ja iznosim svoje misljenje sa nekim argumentima, oni bez ikakvog argumenta pricaju o odluci kao da je to ocigledno toliko. Jedino ako imaju neki snimak koji niko nije video pa onda tako pricaju...

avatar
Cone_ks
Monday, 24.09.2018
00:16

Da, kod nas je to simptomaticno da se krive drugi za svoj neuspeh... partizan je razbio zvezdu, realno, ovi nisu mogli da se sastave ali zasto im nisu dali jos neki gol, da grizu joj vise... partizan ovako ocajnoj zvezdi danas nije mogao jos golova da da, zato sto ne znaju, nemaju kvalitet... i da je partizan pobedio sa 3:0, vec sledecu bi izgubili bodove i opet bi im bile krive sudije, vucic, umesto da se zapitaju gde su pare od igraca i evrope i sta ne stima u klubu...

avatar
zg partizan igokea
Monday, 24.09.2018
00:02

Jako licemerna izjava celnika partizana, kojima je sudija samo ove sezone poklonio par pobeda.

avatar
ISTINA BOLI
Sunday, 23.09.2018
23:58

Gol jeste cist,ali bih vise voleo da nije,da ih vise boli,nema ni normalne ni dobre osobe koja navija za provincijski klub!

avatar
ИступањеЈединоРешење
Sunday, 23.09.2018
23:57

Nije bas tacno da nisu imali sut u okvir gola (i pritom ne mislim na gol koji im je NARAVNO priznat), imali su, ali, ako se cak ni posle ovoga ne obratite nekome iznad, nemamo pravo nista da pricamo. Za mene je i ovo prvenstvo veceras vec zavrseno, jedina logicna odluka je istupanje momentalno. Inace, pozdrav za Apola, mnogo je poleteo. Pazi, cak se i slaze sa nadimkom.

avatar
SvetskiSampion
Monday, 24.09.2018
00:11

Srecno tebi i stojketu , aj da se ne ljubimo.

avatar
Zlato
Sunday, 23.09.2018
23:56

Nasi igraci jednostavno nemaju motivacije da igraju ovu ligu za klasu smo bolji od svakog.
Mi smo svoj kvalitet pokazali u evropi a oni nidje nisu to pokazali da su toliko bolji dali bi 2-3 gola I rijesili bi svu dilemu.
Posle svakog derbija kukaju.

avatar
ИступањеЈединоРешење
Monday, 24.09.2018
00:12

Cutanje je zlato:-D

avatar
Bojan Urosevic
Monday, 24.09.2018
00:21

Koju ste to iole ozbilniju ekipu pobedili u evropi pa ste pokazali klasu niste uspeli da pobedite ni spartak trnovu ruzicu salzburg vas oducio od fudbala imali ste neverovatnu srecu protiv napolija se igralo na jedan gol klasa u derbiju niste imali normalnu sansu pokrite se usima ako mislite da ovako osvajate titule.