Poruka iz Bačke: "Naplata kod Gospoda, ne na kladionici!"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.05.2019.
12:31
Izvor: Sportske.net

Defanzivac OFK Bačke ostavio poruku na 'Fejsbuku' nad kojom bi trebalo da se zamisle fudbalski radnici u Srbiji.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaler OFK Bačke Dragan Žarković (33) oglasio se putem "Fejsbuka" posle dešavanja na jučerašnjoj utakmici sa Radom i poraza svog tima.

Na osnovu napisanog, reklo bi se da je jučerašnji meč bio okidač da Žarković kaže šta mu je na srcu, a da već duže vreme smatra situaciju neodrživom.

"Ne pamtim kada sam napisao neki status, ali ovo je jače od mene. Toliko sam potresen i psihički izmoren u poslednje tri godine igrajući fudbal u Srbiji i verovatno je 90 posto momaka koji su ceo život posvetili ovom 'sportu' u sličnoj situaciji kao i ja", počeo je Žarković.

On je potom konstatovao da je stanje u srpskom fudbalu neizdrživo, te da će oni koji "kumuju" ovakvoj situaciji dobiti naplatu, ali ne na kladionici.

"Nikada nikome nisam pomislio a kamoli učinio zlo, ali ovo što nama rade iz godine u godinu, iz meseca u mesec, iz nedelje u nedelju je neizdrživo. Želim da poručim svakom čoveku koji je direktno ili indirektno učestvovao i učestvuje i dalje u srozavanju srpskog fudbala, na najniže moguće grane od kada postoji ovaj sport, ne misleći na posledice, ne misleći ni jednog trenutka na momke koji ceo život sanjaju o fudbalu, koji ga treniraju skoro ceo svoj život, koji su se odrekli svega ne bi li našli uhlebljenje u ovom sportu, koji su rizikovali bukvalno sve da dođu do krajnjeg cilja igrajući fudbal u Srbiji, da je Bog veliki i da sve vidi i jednog dana ćete doći na naplatu, ali ne na kladionici, nego kod dragog Gospoda, ali tada oko vas neće biti nikoga da vam da drugu šansu ili da vam odigra prvo poluvreme 'gol-gol' a drugo 'četiri plus'", konstatovao je Žarković.

OFK Bačka je u nedelju poražena na svom terenu od Rada rezultatom 2:1, a domaćima je u drugom poluvremenu poništen gol nakon što su arbitri većali nešto manje od minuta oko toga da li je bio ofsajd.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Monday, 06.05.2019
20:27

Човек је у праву јер судије су се поштено обрукале у Бачкој.

avatar
Grb partizana 1997?
Monday, 06.05.2019
12:46

Ovo je apsolutno tacno, evo sada partizanu dolaze na naplatu onih 6 pokradenih titula. Ne znamo samo jel naplata dosla ili tek treba da im dodje.

avatar
pfc
Monday, 06.05.2019
13:26

Stvarno ste dosadni sa tih 6 titula. Od koga smo ih pokrali? Od vas onakvih? Ne budi smesan. Jedina titula oteta od vas je ona od pre dve godine. Oteta jer niste umeli da je uzmete, jer ste bili toliko losi da ni namesteno niste bili sposobni da uzmete. Zato Partizan i placa pogotovo ove godine. Plab vam je bio da Partizan bude peti. Zato ste dali bodove Cuki a dali biste juce i Mladosti da je ostalo 0-1 na jna. Sve cinite da unistite Partizan ili bar da ga srozate na osrednji klub. Nazalost to vam uveliko uspeva. Ova uprava je postavljena da unistava Partizan i ne samo Partizan vec i skolu Partizana tj Teleoptik. Bolest je to prijatelju moj.

avatar
svojnasvome
Monday, 06.05.2019
14:44

Iz koje si ti pacenicke price? Covek govori o srpskom fudbalu a ti o Partizanu.....ne stitim partizan, daleko od toga, ali gde vi lazni moralisti, prevrtaci istorije, savremeni gebelsovci, samoproklamovani najsrbi, da ikome ista kazete....najmanje sto mozete je da cutite I ovakve stvari ne komentarisete (jer navikli ste da politickim saopstenjima vucete Iz svega licnu korist I na vasu na vodenicu).....jer ako nemate obraza bar se time nemojte diciti I hvalisati.....