Poruka Ivice Ilieva ''Grobarima'' pred meč u Nišu

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 15.05.2017.
15:44
Izvor: Sportske.net, Beta, TV Partizan

Sportski direktor Partizana prezadovoljan je podrškom navijača koju u finišu sezone ima ekipa Marka Niikolića, ali ''šlag na tortu'' bi tek trebalo da usledi.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Dva dana pred gostovanje crno-belih u Nišu, sportski direktor kluba iz Humske Ivica Iliev govorio je za TV Partizan, sa akcentom na sjajnu atmosferu koja je stvorena u i oko kluba, zahvaljujući odličnim rezultatima crno-belih i sve većom podrškom navijača.

Posebno ga je oduševila poseta na Kup utakmici protiv Vojvodine, kada se u Humskoj okupilo oko 23.000 navijača Partizana, ali i scene ispred stadiona tokom meča sa Voždovcem u subotu, kada je veliki broj ''Grobara'', zajedno sa košarkašima Partizana bodrio Nikolićeve pulene do preokreta protiv ''Zmajeva'' i trijumfa od 2:1.

''To je ono što sam sanjao kad sam došao u klub i šta Partizan treba da bude'', poručio je Iliev u razgovoru sa Željkom Pantićem.

Naravno, svstan je da još ništa nije gotovo, da Partizan u narednih desetak dana može da osvoji oba, ali i da ostane bez ijednog trofeja, pa zato naglašava da je crno-belima potrebna još snažnija podrška u preostalim mečevima.

"Verujem da će biti tako, da će osvojiti prvenstvo, ali prvo moramo da skočimo, pa da kažemo 'hop'. Igračima treba dati mir i podršku. Oni žive za ovo i ne sumnjam da će dati poslednji atom snage da osovje titulu, jer znaju koliko su se borili i kakvu su golgotu prošli. Ne sumnjam u njih, niti bilo ko u kluub sumnja u njih. Pokazali su da zaslužju da nose sveti dres Partizana", rekao je Iliev za klupsku televiziju.

Partizan dva kola pre kraja Super lige Srbije zauzima prvo mesto sa 52 boda, tri više od Crvene zvezde.

Crno-bele u sredu očekuje utakmica 36. kola Super lige Srbije protiv Radničkog u Nišu. Iliev je rekao da je uveren da će "gotovo 80 odsto" navijača na stadionu Čair bodriti igrače Partizana.

Klub iz Humske na poslednje dve utakmice, od kada je pretekao Crvenu zvezdu na tabeli Super lige Srbije, ima veliku podršku navijača, a Iliev je ocenio da je to zato što su ljudi "prepoznali istinu i situaciju u kojoj se klub nalazi".

"Sigurno je da nam mnogo znači. Moram da napomenem da su oni prepoznali istinu i situaciju u kojoj se klub nalazi. Sama utakmica s Vojvodinom je bila spektakularna, 22.000 gledalaca... Svi u klubu smo ponosni na to. Usledila je utakmica protiv Voždovca, a publike nije bilo na stadionu. Bilo je nesvakidašnje navijanje, postavljamo standarde, menjamo neke ustaljene principe. To zajedništvo igrača s publikom posle utakmice je bilo predivno", rekao je Iliev.

''Oseća se to nešto sto u prethodnih godinu i po, dve nismo imali. Oseća se ta neka energija, zajedništvo, koje prelezi sa terena, preko tribina, generalno kroz sam grad, to zajedništvo. To me raduje. Za to smo se borili i to je najveća pobeda Partizana", dodao je on.

Na kraju razgovora uputio je sledeću poruku svim navijačima Partizana.

''Dišemo kao jedan, borimo se, borili smo se, dajemo sve što je u našoj moći za Partizan i u to ne treba nikada da sumnjaju. Verujemo u uspeh, znamo da veruju i oni, i ja verujem da je ovo jedan početak velikih stvari za Partizan'', poručio je Iliev, a kompletnu emisiju ''Partizanov vesnik'' možete da vidite OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke