Poruka Ivanu Tomiću od Partizanovog fudbalera: ''Nebitan si!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 12.09.2016.
19:17
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbaler crno-belih ''otvorio dušu'' - progovorio o lošem odnosu sa bivšim trenerom!

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Valeri Božinov se danas baš raspričao sa novinarima u Beogradu, pa osim što je otkrio da će ''dati celu platu, samo da Partizan pobedi Zvezdu'', progovorio je i odnosu sa doskorašnjim šefom struke Partizana Ivanom Tomićem.

Podsetimo, njihovi odnosi su zahladneli još na početku sezone, kada Tomić nije ni uvrstio Božinova u konkurenciju za revanš meč protiv Zaglebja u Poljskoj, a sada kada mladi stručnjak više nije na klupi Partizana, bugarski napadač otkriva da je Tomić imao problema i sa drugima, a ne samo sa njim.

Uz sve to, Božinov je naglasio da je Tomić sada ''nebitan''.

''Tomić je imao problem sa sobom verovatno, ne sa mnom. Ma, on je imao problema sa svima. Najveći. On to dobro zna, ali on je sada nebitan. Kao trener moraš pre svega da budeš psiholog.

Nemoguće je da sa svim trenerima imaš idealan odnos, međutim, moram da kažem da su svi bili pošteni prema meni, osim njega'',
izjavio je Božinov, a prenose ''Novosti''.

Za razliku od Tomića, Bugarin ima samo reči hvale za aktuelnog šefa struke Marka Nikolića i tvrdi da je i sam postao drugačiji od kada se Nikolić vratio u Humsku.

Pre nekoliko dana je i Miroslav Radović u razgovoru za poljske medije, između ostalog, pomenuo i ''nesporazum'' sa bivšim trenerom Tomićem, čak je i sportski direktor Ivica Iliev nedavno posumnjao da su neki igrači sabotirali Ivana Tomića, pa ukoliko je zaista sve bilo tako, onda i ne čudi što je Partizan katastrofalno započeo novu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paki89
Tuesday, 13.09.2016
17:07

Uz duzno postovanje Valeriju Bozinovu ali Ivan Tomic je legenda naseg kluba i kao takav veoma je bitan za razliku od Valerija koji je odlican igrac ali nije legenda kluba !!!

avatar
Grobar977
Tuesday, 13.09.2016
01:35

Strasno. Ako je nebitan sto komentarises coveka onda? Tomic je o tebi pricao istinu, imas visak kilograma i blage veze o fudbalu nemas. Nijedan bitan gol nisi dao niti neki dobar. Sve sa pet metara dajes golove, kreces se kao baba nijednu loptu ne mozes da zadrzis spor si kao puz....

avatar
Povratak kralja 4 2
Tuesday, 13.09.2016
00:02

Dok se ova maskota sprda sa legendama Partizana po srpskim medijima nema ništa od ozbiljnog kluba. Ovaj šetač na terenu kome trebaju saigrači da stvore po 4-5 šansi da bi dao gol da priča o bilo kome još stimuliše saigrače novcem da njemu asistiraju pre nego nekom drugom i klub sve to nemo posmatra...ovaj koji pravi selfije na klupi za rezervne i igrače i pokazuje mišiće kod proslave golova ovim superligašima koji nikoga ne mogu da pobede u Evropi već decenijama?! Što pre ga najuriti iz kluba!

avatar
FkpCascais
Tuesday, 13.09.2016
16:29

Dok niko drugi ne daje više golova od njega, tišina! A to što je napravio selfi pre godinu dana, pusti ti to druže...

avatar
bojanb
Monday, 12.09.2016
20:39

Ako smo se stabilizovali krenite da meljete...pocev od sledece subote

avatar
Monday, 12.09.2016
19:20

I taj Radovic je neverovatan, jos je igrao zajedno sa Tomicem, sve neljudi...

avatar
Monday, 12.09.2016
19:19

Nikolicu, nadam se da znas sta treba da (u)radis...