Poruka fudbalerima Vojvodine na startu priprema: ''Ne nasedajte na priče onih koji vam nude kule i gradove!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.01.2017.
13:18
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Dan posle Partizana i Crvene zvezde, danas su sa pripremama počeli i fudbaleri Vojvodine.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

''Lale'' će na proleće predvoditi novi trener Dragan Ivanović koji je danas na početku priprema ''prozvao'' ukupno 36 fudbalera. To su:

Golmani: Nikola Perić, Marko Kordić, Emil Rockov, Marko Ilić;

Desni bekovi: Nikola Aksentijević, Ivan Lakićević, Milan Lazarević;

Levi bekovi: Nikola Antić, Dženan Bureković, David Hrubik;

Štoperi: Bogdan Planić, Vladimir Kovačević, Darko Puškarić, Nino Pekarić, Aleksandar Andrejević;

Zadnji vezni: Novica Maksimović, Dušan Jovančić, Marko Vukasović, Marko Đurišić;

Desna krila: Filip Malbašić, Filip Knežević, Nenad Gavrić, Mihajlo Nešković;

Leva krila: Nikola Trujić, Siniša Babić, Uroš Stamenić;

Ofanzivni vezni: Dejan Meleg, Aleksandar Paločević, Lazar Zličić, Petar Mićin, Darko Jović, Srđan Šćepanović;

Napadači: Miloš Trifunović, Saša Ćurko, Strahinja Krstevski i Marko Bačanin.

Uz njih, pojavili su se i igrači Proletera iz Novog Sada Emil Rockov, Aleksandar Andrejević, Strahinja Krstevski i Darko Jović, dok su iz omladinskog tima prvotimcima priključeni Marko Bačanin, Mihajlo Nešković, Petar Mićin i Srđan Šćepanović.

Prisutni su bili i Nino Pekarić i Saša Ćurko, ali se oni i dalje oporavljaju od težih povreda i sigurno neće konkurisati za tim do kraja sezone, navodi se na klupskom sajtu.

Novi šef struke je igračima poručio da treba da budu srećni i nasmejani, da ih je bilo ''milina gledati u kvalifikacijama za Ligu Evrope'' i da su igrali lep fudbal tokom prvog dela sezone.

''Ipak, smatram da je Vojvodina u poslednje dve godine napravila pauzu po pitanju afirmacije igrača iz sopstvenog pogona, a želja da se to promeni je jedan od razloga zbog kojih sam prihvatio da vam budem trener.

Ove sezone smo praktično već osigurali plej of, ali do tada ćemo dobrom igrom pokušati da ostvarimo pobede na svih preostalih devet utakmica i time zadovoljimo novosadsku publiku, kao i širu sportsku javnost. Takođe, cilj nam je i da osvojimo nacionalni Kup''
, istakao je Ivanović.

Novi predsednik kluba Dušan Mijić je takođe pohvalio učinak ekipe tokom jeseni, a onda se osvrnuo i na aktuelne spekulacije o mogućim odlascima nekolicine najboljih igrača ove zime.

''Bio sam igrač i znam da fudbaleri često padaju u raznorazne klopke i zamke, ali apelujem na vas da to ne činite i da razmišljate samo o vašem klubu, a to je Vojvodina.

Ne opterećujte se ni menadžerima, ni navijačima, već samo radom, treningom i onim što pred vas postavi novi šef struke. Želim vam mnogo sreće, uspeha, zdravlja i što manje povreda'',
poručio je Mijić.

Na njegove reči nadovezao se i predsednik Nadzornog odbora Dragoslav Vuković.

''Ja vas samo molim da ne nasedate na provokacije i priče menadžera koji obećavaju kule i gradove. Trenirajte i budite spremni, pa da ukoliko se i desi da neko od vas promeni sredinu, neka tamo ode potpuno spreman da zadovolji ono što ta sredina od njega zahteva.

Mi smo došli da spasemo Vojvodinu i ona će se spasiti. Ako klub postoji već skoro 103 godine, sigurno će postojati bar još toliko. Međutim, kao što i vi možete da oscilirate u formi, tako i klub, koji je živ organizam, ponekad prolazi kroz turbulencije.

Njega ne čine ovi zidovi i tereni, već zajedno vi i mi i zato nemojte potcenjivati ovu sredinu. Ne želim da me neko pogrešno shvati, ali Vojvodina je potrebnija vama nego vi njoj, te budite sigurni da ona ne može da vam naškodi, već samo da vam pomogne'',
rekao je, između ostalog, Dragoslav Vuković.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sundjer bob
Tuesday, 10.01.2017
19:31

Oni da spasu klub??? Pa isti taj Vukovic je blokirao Vojvodinu za silne pare, a sad spasava klub?! Plate se duguju, racun blokiran, ne znaju gde i kad ce na pripreme, struja iskljucena, Vukovic vodi klub iz kafane na pumpi... I onda igraci treba da veruju njima, a ne menadzerima?! Dajte ljudi, uozbiljite se malo!

avatar
mirco
Tuesday, 10.01.2017
16:18

Predsednik Nadzornog odbora Dragoslav Vuković ? Izguglajte malo tog Dragoslava Vukovica iz Vjeternika i videcete sami ...

avatar
paok
Tuesday, 10.01.2017
16:15

Sto ne kazes da kada ste dosli u klub odmah struju iskljucili. Nisi ti dosao da spases klub. Navijaci se tamo dosta pitaju, to svako zna ko malo bolje prati fudbal. Videcemo kakvu cete ekipu sada napraviti u odnosu na prvi deo. Ja garantujem da ce biti dosta losija jer para nece biti ni blizu.

avatar
neme
Tuesday, 10.01.2017
14:39

Nema para ni za lopte,kud koji mili moji ,jedino da Zvezda koja takode nema nista uplati 700000 za Melega.

avatar
1: NAROD vo-dja klub
Tuesday, 10.01.2017
16:39

Hoce, hoce, uplatice, ali u dinarima.

avatar
1: NAROD vo-dja klub
Tuesday, 10.01.2017
14:29

Nadam se da ce neki sad nauciti sta (ne) igra Palocevic.