Poruka "delija" iz Subotice - Na čemu su zahvalni, a šta žele do kraja sezone?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 26.02.2018.
09:46
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde koji su juče bodrili ekipu u Subotici istakli su poruke zahvalnosti i otkrili želje za nastavak sezone.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su nova tri boda u okviru 24. kola Super lige, a spletom okolnosti uspeli su i da uvećaju prednost u odnosu na "večitog" rivala.

Crvena zvezda je kao gost savladala Spartak ŽK (2:1), dok je Partizan na domaćem terenu remizirao sa Zemunom, pa posle 24 kola razlika između crveno i crno-belih iznosi 11 bodova.

Pristalice fudbalskog kluba Crvena zvezda uputile su poruku zahvalnosti na svemu urađenom u Evropi i u isto vreme zatražile od igrača da sezonu završe "duplom krunom".

"Bravo i hvala momci, to je Zvezda koju hoćemo! A sada zajedno po duplu krunu", pisalo je na transparentu koji su "delije" istakle na jučerašnjoj utakmici u Subotici.

Izabranici Vladana Milojevića završili su prethodne nedelje učešće u Ligi Evrope posle 16 odigranih utakmica, a klub je zahvaljujući dobrim rezultatima ostvario veliku finansijsku dobit i popravio poziciju na UEFA rang listi klupskih koeficijenata.

Hvala i vama, idemo zajedno! #fkcz #czv #crvenazvezdafk #delije

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on Feb 25, 2018 at 10:27am PST

Ne propustite