Portugalci pišu - Benfika prati prvotimca Partizana

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.12.2017.
23:54
Izvor: Sportske.net

Portugalski list "O Žogo" preneo je vest o interesovanju Benfike za prvotimca Partizana.

Epa/Peter Klaunzer
Epa/Peter Klaunzer

Povezane vesti

Jedan od dva najveća portugalska sportska lista preneo je u utorak vest da je Benfika zainteresovana za fudbalera Partizana.

Lisabonski "Orlovi" navodno žele u svojim redovima crnogorskog internacionalca Marka Jankovića koji je u jesenjem delu sezone dao ogroman doprinos u uspesima koje je tim Miroslava Đukića napravio u Evropi.

Momak koji je stasao u omladinskoj školi crno-belih zaobilaznim putem stigao je do prvog tima. U Humsku se vratio pre godinu dana kao pozajmljen igrač Olimpijakosa, da bi na leto potpisao četvorogodišnji ugovor sa matičnim klubom.

Marko Janković je u jesenjem delu sezone odigrao 26 utakmica za Partizan u svim takmičenjima i postigao 5 golova. Sutra neće moći da nastupi u 156. "večitom" derbiju zbog povrede trbušnog mišića, a videćemo da li će na proleće uopšte biti deo tima imajući u vidu interesovanje giganta iz Lisabona.

Za Benfiku trenutno nastupaju dvojica bivših fudbalera Partizana, a treći je proslećen na pozajmicu u Zulte Varegem. Reč je o Ljubomiru Fejsi, Andriji Živkoviću i Ivanu Šaponjiću.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milorad
Wednesday, 13.12.2017
10:38

Neka ide za 5 000 0000 e. Ispod nista. I tawambu prodati za 3 000 0000. Jevtovica dajte posto zasto. I otarasite se odbrane kljakave i dovedite adekvatne zamene da nam se ne smeje neko....