Portugal - Zabranjeno izgubiti u "paklu", ovo je tim za subotu?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 05.09.2019.
12:06
Izvor: Sportske.net

Mora se priznati, deluju zastrašujuće.

EPA-EFE/ANTONIO COTRIM
EPA-EFE/ANTONIO COTRIM

Povezane vesti

Portugalci stižu u Beograd, u tamošnjoj štampi, hvali se Srbija, ali više se pribojavaju atmosfere na "Marakani" koju porede sa paklom.

Mediji tvrde da će igrati na pobedu, ali da je poraz zabranjen jer bi to iskomplikovalo stvari. Podsećaju da Portugal nije izgubio od Mundijala u Rusiji, da je u međuvremenu osvojio Ligu nacija, ali da je startovao sa dva remija u kvalifikacijama.

Tim nije kompletan, ali imaju zamenu za Pepea, veoma iskusni Fonte će u tim, činiće štoperski tandem sa velikom nadom Benfike Rubenom Dijazom.

Na golu je naravno čuvar mreže Volvsa, Rui Patrisio, desno je bek Barselone Semedo, levo je Rafael Guerero u koga još od 2016. Fernando Santoš ima veliko poverenje.

Neke dileme vezane su za sredinu terena, Danilo i Karvaljo znače defanzivniju formaciju, ali bi Neveš ili Mutinjo mogli da uskoče umesto jednog od njih, dok će u timu sigurno biti fantastični Bernardo Silva iz Sitija i Bruno Fernandeš koji je bio na meti Junajteda.

U napadu, Ronaldo je siguran, Žoao Feliks dilema, jer Santoš razmišlja da ga čuva za nastavak, a počeo bi Gonzalo Guedeš koji se bolje slaže sa Kristijanom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Friday, 06.09.2019
07:09

Iako ne deluju ubedljivo, Portugal je top ekipa i mozemo se nadati jedino remiju u najboljem slucaju

avatar
REVØLT
Thursday, 05.09.2019
12:31

Guerero Hahaha