Popović: "Zasluženo smo na drugom mestu"

Autor: Beta Beta
sreda 16.12.2015.
21:19
Izvor: Beta

Fudbaleri Čukaričkog propustili su priliku da pobedom nad Voždovcem iskoriste poraz Borca i osame se na drugom mestu na tabeli ali je trener Zoran Popović poručio da se "Brđani" nalaze na mestu koje su igrama zaslužili.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Trener Čukaričkog Zoran Popović rekao je danas da je njegova ekipa zaslužila da prvi deo sezone u Superligi Srbije završi na drugom mestu.

"Srećni smo što je napokon završena najuspešnija godina u istoriji Čukaričkog. Ovaj deo prvenstva završavamo na drugom mestu, što je fantastičan uspeh za ove momke. Mislim da su oni to apsolutno zaslužili", rekao je Popović novinarima na stadionu Čukaričkog.

Fudbaleri Čukaričkog i Voždovca odigrali su danas nerešeno 0:0 u utakmici 22. kola Superlige Srbije.

"Momci su od juna odigrali mnogo utakmica i napor je bio izuzetno veliki, što se danas videlo na utakmici. Bili su na izmaku snage, ali su hrabro i muški odigrali. Koncentracija je takođe bila na izmaku, što je isto uticalo na kvalitet utaklmice. Možda jesmo bili za nijansu bolji od našeg rivala, ali je to opet bilo nedovoljno da zabeležemo pobedu", rekao je Popović.

Čukarički će prolećni deo sezone dočekati na drugom mestu na tabeli Superlige sa 37 bodova.

Trener Voždovca Bratislav Živković rekao je da zadovoljan igrom svoje u poslednja tri kola.

"Čestitao bih svojim igračima što su u poslednja tri kola, iako su bili hendikepirani neigranjem pojedinaca, došli do željenih bodova nakon tri uzastopne utakmice u kojima smo beležili poraze. Uspeli smo i danas da iznesemo teret na pravi način iako se videlo da je opterećenje veliko, da su svi jedva čekali kraj", naveo je Živković.

"Mislim da možemo da budemo zadovoljni rezultatom, iako je utakmica završena najnepolularnijim ishodom", dodao je Živković.

Voždovac je deveti na tabeli sa 29 bodova. Prolećni deo šampionata u Superligi Srbije počeće 20. februara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke