Popović uveren da "dupla kruna" stiže u Humsku!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.04.2015.
13:10
Izvor: Sportske.net

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Zoran Popović uveren je da će ekipa do kraja sezone uspeti da osvoji "duplu krunu" i tako dokaže razliku u kvalitetu u odnosu na ostatak timova u Srbiji.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan nastavio je pohod na titulu trijumfom nad Jagodinom u okviru 25. kola Jelen Superlige koji je crno-belima na pet kola pre kraja osigurao prednost od 5 bodova u odnosu na prvog pratioca na tabeli.

Dan nakon trijumfa nad Jagodinom svoje viđenje utakmice dao je i predsednik Partizana Zoran Popović koji je podsetio na situaciju iz jesenjeg dela sezone kada je ekipa posle trijumfa u "večitom derbiju" prosula mleko pod Đurđevim brdom.

"Znamo koliko je teško igrati utakmice pre i posle derbija kada kod igrača uvek dođe do emotivnog pražnjenja. Prethodnih godina smo imali nekoliko neprijatnih iskustava, uključjući i prvi deo ove sezone kada je ekipa posle pobede u derbiju u sledećem kolu izgubila u Jagodini" rekao je Popović.

Pet kola pre kraja sezone Partizan ima 60 osvojenih bodova, pet više u odnosu na Crvenu zvezdu, a crno-beli na svojoj strani imaju i bolji međusobni skor u duelima sa "večitim rivalom" kao i značajno bolju gol razliku.

"Titula je naš najveći cilj i siguran sam da ćemo ga ostvariti. Svaki naredni meč je najvažniji, a nama sledi gostovanje Vojvodini u Novom Sadu. Želimo da pobedom potvrdimo sjajnu formu i dokažemo da smo najbolji u Srbiji" dodao je Popović.

U razgovoru za "Tanjug" predsednik Partizana dotakao se i teme promene trenera što je ocenio kao izuzetno dobar potez aktuelne Uprave. Osim toga, Zoran Popović je istakao da sa Zoranom Milinkovićem na čelu crno-beli mogu do "duple krune" koju po kvalitetu zaslužuju.

"Dolazak trenera Milinkovića bio je pravi potez. Želimo da ekipa igrom i rezultatima vrati publiku u Humsku. Titula je blizu, a uveren sam da možemo i do duple krune" zaključio je prvi čovek Partizana.

Aktuelni lider Jelen Superlige poslednji put je osvojio "duplu krunu" pre četiri godine, u sezoni 2010/2011, kada je u prvenstvu Zvezdi "pobegao" šest bodova a u finalu Kupa je savladao Vojvodinu službenim rezultatom (3:0) nakon što je protivnik napustio teren nezadovoljan suđenjem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 30.04.2015
14:33

Teško će biti u finalima protiv Čukaričkog ali se nadam najboljem, ne treba ni bitku za titulu otpisati jer igramo protiv Vojvodine i protiv Borca iz Čačka koji je u odličnoj formi.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 30.04.2015
17:49

Jedna utakmica se igra u finalu.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 30.04.2015
22:50

Znam ali sam se netačno izrazio.

avatar
baldekeita
Thursday, 30.04.2015
14:05

Dupla ce da stigne sigurno,ali nesto sumnjam da ce i 10% od onih obecanih 8 miliona sa pocetka kampanje!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 30.04.2015
17:46

Pa potpisali su 3 ugovore sa sponzorima to je već oko 2 mio e sigurno.

avatar
Thursday, 30.04.2015
13:40

1. Tražite reorganizaciju FSS tj. svih organizacija, a pre svega sudijske organizacije i disciplinske komisije zbog kojih imamo nekoliko bodova manje dok naš rival ima ogroman broj bodova više zahvaljujući tim organizacijama inače bismo imali 15-ak bodova više od Čukaričkog i titula bi bila samo pitanje vremena 2. Tražite pored doping kontrole i strane sudije u večitom derbiju jer smo opet ostali bez rezultata zbog sudije 3. Dosta igrača nam ostaju bez ugovora, imamo dosta igrača koji ne zaslužuju da igraju u Partizanu i dosta igrača koji ne igraju, a ne mogu da napreduju i mislim da je krajnje vreme da se sledeći prelazni rok odradi kako treba, da se zadrži okosnica tima, produže ugovori sa standardnim igračima, da se dovede par kvalitenih igrača koji će odmah biti pojačanja (levi bek, vezni, krilo, napadač) i još par igrača koji bi u budućnosti mogli bez da se oseti da zamene igrače koje budemo prodavali tj. da se konačno dođe do planske prodaje. Posledica toga treba da bude i rezultat u Evropi, a ne samo na domaćoj sceni, a za nas bi u ovom momentu i plasman u LŠ ili proleće u Evropi bio dobar rezultat.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 30.04.2015
13:32

OBJAVITE VISE KOLIKA SU NASA POTRAZIVANJA, PROSLO JE VEC 46 DANA!!!

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Thursday, 30.04.2015
13:31

UPRAVA NAPOLJE!!!

avatar
Thursday, 30.04.2015
13:31

siguran sam da dupla kruna stize u HIMSKU :D mada su svi pricali uprava napolje,losi su itd,a u stvari su moze se reci solidno dobri,dobili sponzore,nije lose :D

avatar
Budimo.ljudi
Thursday, 30.04.2015
13:18

UVEREN da MOŽEMO do titule. U istoj rečenici od 5 reči je upotrebio dve faktički nespojive. Uverenost je izvenost, mogućnost je poželjnost. Ne možeš biti uveren da nešto može biti. Uveren si kada će nešto biti zasigurno. Bože, kakva izjava, šta nam vodi klub. Takođe mislim da je odabir Milinkovića dobar potez