Popović: "Penal, gol u nadoknadi i crveni! To nismo mogli da izdržimo"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 06.12.2015.
20:24
Izvor: Sportske.net

Šef stručnog štaba ekipe Čukaričkog rekao je da tim kadrovski nije mogao da izdrži sve ono što se dogodilo u drbi susretu sa Crvenom zvezdom istakavši pritom tri detalja koji su odlučili meč.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener Čukaričkog Zoran Popović rekao je da se ovakvi porazi doživljavaju jednom u životu i dodao da klubu predstoji velika analiza.

"Krajnje čudna utakmica. Videli ste i sami. Ovakvi porazi se dešavaju jednom u životu. Zvezda je jedan takav pretrpela pre tri dana, a mi danas. Ostaje nam da dobro analiziramo utakmicu", rekao je Popović.

Strateg "Brđana" je kao ključne trenutke utakmice naveo penal za Crvenu zvezdu, gol primljen u nadoknadi prvog dela igre i crveni karton svog igrača Filipa Stojkovića u 54. minutu.

"Fantastično prvo poluvreme, odlične obe ekipe. Prvo poluvreme posebno vraća veru u srpski fudbal, ali zašto ne i drugo. Ipak, rekao bih da su presudni momenti bili jedanaesterac za Zvezdu, gol u sudijskoj nadoknadi vremena i crveni karton. Mi to kadrovski nismo mogli da izdržimo", rekao je Popović.

Šef stručnog štaba ekipe sa Banovog brda nagovestio je da će se njegova ekipa tokom zimskog prelaznog roka pojačati i rekao da "nije u redu optuživati bilo koga od igrača za ovaj poraz".

"Mi smo do crvenog kartona mogli da se nosimo, ali smo brzo nakon toga morali da reagujemo izmenom, a i primili smo gol posle kog je ekipa pala. U prvom delu smo poštovali dogovor i držali odbranu na 30 metara od gola, ali se u nastavku sve igralo u kaznenom prostoru, a mi tu nismo odgovorili na pravi način. Predstoji nam da se pojačamo kako bismo mogli da zadržimo ovu poziciju na tabeli", zaključio je Popović.

Čukarički se nakon petog poraza u Superligi nalazi na trećoj poziciji na tabeli sa 35 bodova, 21 manje u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 07.12.2015
01:27

Krajnje cudna utakmica uopste nije sumnjiva? Daj bre covece, ne mogu da nadjem nijedna noramlan tim u JSL da navijamza njega negde gde cu ponekad sa ortaciam da odem na tekmu, da se prepiremo i tako, sve neke namestaljke, podmetacine i politicke pobede i porazi.

avatar
scepsi27
Sunday, 06.12.2015
22:31

Ovaj Pop je komedija

avatar
pjer
Sunday, 06.12.2015
21:59

ma daj, kako je prolazio portugalac pored 5 igraca ispred gola je za smesne scene

avatar
Pi.anje po avangardi
Sunday, 06.12.2015
22:24

Zamisli sta ce tek vama da uradi..

avatar
pjer
Monday, 07.12.2015
19:16

pa mi se jos ne sklanjamo kao ostale ekipe, budzet ne stvaramo preko kvote 7+, al polako doci ce i to na svoje 16.12. a onda mozete na plan B ako vam uspe ...

avatar
Lord of Nottingham
Monday, 07.12.2015
00:47

Vec im je jednom i uradio.. Tj. 2 puta na derbiju

avatar
MozdaRealan
Sunday, 06.12.2015
22:27

A sta je tu bilo smjesno? Vieira je klasa od napadaca. Ko je vama kriv sto gubite sve utaknice? A to da se nama sklanjaju ( a vi to govorite posle svake Zvezdine pobjede ) jednostavno ne pije vodu. Jestel se i vi sklonili? I zasto niste bar 2 nego jedva 4-5? Svaka cast za Evropu i iskreno vam cestitam ali u ligi ste ocajni. Priznajte da smo bolji ove sezone bice vam lakse.