Popović: "Ciljevi su 'dupla kruna' i Liga Evrope!"

Autor: Beta Beta
utorak 13.01.2015.
19:21
Izvor: Beta

Prvi čovek FK Partizan Zoran Popović izjavio je u utorak da su želje novog rukovodstva da crno-beli u 2015. godini osvoje 'duplu krunu' na domaćoj sceni i kvalifikuju se u grupnu fazu Lige Evrope.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Zoran Popović poručio je večeras da je cilj crno-belih u 2015. godini osvajanje duple krune i učešće u evropskim takmičenjima.

"Iza nas je turbulentna godina u kojoj je Partizan osvojio titulu jesenjeg prvaka, a igrao je i na tri fronta. Godina koja se završila tako da sada ispred vas stoji novo rukovodstvo sa novim ciljevima i idejama, koje su u Partizanu u suštini uvek iste, a to je dupla kruna i nastup u Ligi Evrope", rekao je Popović na novogodišnjem koktelu, koji su crno-beli organizovali u SC "Teleoptik".

"Ispred nas je nova i uzbudljiva godina, neće biti lako, jer nijedan veliki uspeh ne dolazi preko noći", dodao je on.

Na novogodišnjem koktelu prisustvovali su prvotimci Partizana, stručni štab i novo rukovodstvo izabrano neposredno pred Novu godinu, kao i bivši igrači crno-belih, predstavnici ostalih klubova Sportskog društva Partizan i prijatelji kluba.

"Od trenutka kada smo izabrani budimo se i odlazimo na počinak sa jednom željom - Partizan šampion. Želim da se zahvalim ovim sjajnim momcima, zbog ljubavi koju su pokazali prema Partizanu. Ponosni smo na njih, jer su oni Partizan" istakao je Popović.

Fudbaleri Partizana okupili su se juče u Beogradu pred početak priprema za prolećni deo Superlige Srbije.

Partizan je jesenji deo šampionata završio na prvom mestu sa 38 bodova, šest više od Crvene zvezde.

Crno-beli će prvi takmičarski meč u prolećnom delu šampionata igrati 21. februara na svom stadionu protiv Voždovca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke