Ponude stižu kao na traci, Partizan ih odbija, Mirković se nadao ''transfer bombi'', ali...

Autor: Darko Mitrović
subota 22.12.2018.
18:13
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Iako još nema konkretnijih dešavanja po pitanju transfera, u Humskoj nije dosadno ovih dana.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Još uvek je teško proceniti kako će izgledati ekipa Partizana tokom prolećnog dela sezone, ali jasno je da će značajnih kadrovskih promena biti tokom zime.

Mnogo toga bi trebalo da bude jasnije posle najavljenog razgovora šefa struke Zorana Mirkovića sa čelnicima kluba, početkom naredne nedelje, a neke nezvanične informacije u vezi transfera se već pojavljuju u medijima.

Tako ''Informer'' danas prenosi da je Mirković navodno izrazio želju da crno-beli angažuju Mirka Ivanića iz BATE Borisova, koga odlično poznaje iz reprezentacije Crne Gore, gde je donedavno bio pomoćnik selektoru Ljubiši Tumbakoviću.

Ivanić je već dugo želja i Partizana i Crvene zvezde, ali ovaj ofanzivni vezista je do sada uspešno odolevao i jednima i drugima i ostajao je veran beloruskom klubu.

Takođe, Partizan u ovom trenutku teško može da isprati njegove i finansijske zahteve BATE Borisova na ime obeštećenja, pa će ova želja šefa struke crno-belih po svemu sudeći ostati neostvarena, za razliku od one letošnje, kada je klub iz Humske po njegovoj želji angažovao još jednog crnogorskog reprezentativca - Aleksandra Šćekića, koji se u Partizanu pridružio Kosoviću i Jankoviću, saigračima iz redova ''Sokolova''.

Kada su u pitanju potencijalni odlasci iz Humske, za sada najviše interesovanja ima za najboljeg strelca crno-belih Rikarda Gomeša.

''Informer'' danas prenosi najnovija saznanja da je Partizan odbio čak sedam ponuda ove zime za Rikarda, sa različitih strana sveta.

U prvom planu bilo je interesovanje Dinama iz Kijeva, španskog Hetafea, zatim dva kluba iz Kine i po jednog iz Belgije, Francuske i Emirata.

Kako je krenulo, možda ovaj niz zainteresovanih postane i mnogo duži, ali u Humskoj za sada zastupaju stav da Rikardo treba da ostane bar do kraja sezone, uvereni da će golgeter sa Zelenortskih Ostrva na proleće ostaviti još bolji utisak u crno-belom dresu i da će mu, samim tim, i cena na tržištu značajno porasti.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Monday, 24.12.2018
21:33

Ljudi, jedno su zelje, a drugo realnost, Partizan ima u ovoj drzavi ulogu mucenika i tako ce trajati do privatizacije ili dok im drzava ne bude bankomat kao mrskim komsijama, a to ce biti nikada, mozda ni onda...

avatar
ŠDanilo
Sunday, 23.12.2018
01:16

Ma zacrtajte cenu od 5 miliona i ni makac, a ne da nam najbolji igrači odlaze za istu sumu kao oni najgori. Poređenja radi: ni Zvezda ni Partizan ne treba da puštaju ni najslabije ispod pola miliona a valjda mogu za najbolje da izvuku 5

avatar
IM
Saturday, 22.12.2018
23:05

Crno-beli su mi na srcu, a navijači su najbolji. San Mi je da jednog dana istrčim na zeleni tepih Partizanovog stadiona. Idoli su mi Mateja Kežman i Zinedin Zidan. Posle crno-belih obožavam da gledam Arsenal, jer uvek igra napadački, rekao je tada 11-godišnji Ivanić.

avatar
IM
Saturday, 22.12.2018
23:04

"Crno-beli su mi na srcu, a navijači su najbolji. San mi je da jednog dana istrčim na zeleni tepih Partizanovog stadiona. Idoli su mi Mateja Kežman i Zinedin Zidan. Posle crno-belih obožavam da gledam Arsenal, jer uvek igra napadački", rekao je tada 11-godišnji Ivanić.

avatar
Old_school
Saturday, 22.12.2018
19:33

Neka Zvezda uzme Ivanica i pozajmi ga Partizanu na godinu dana. Taman da se malo razigra pa uskoci kod nas :)

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 22.12.2018
20:09

Jos kad bi on hteo da predje kod vas...

avatar
Silent
Saturday, 22.12.2018
21:05

Da prece u partizan da pika amaterski fudbal u jsl

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 22.12.2018
19:24

Stojkovic- Gajic, ?/Miletic, Rajkovic, Obradovic- Everton, Petrovic/Pantic (mozda cak i Brasanac ili takodje neki stranac)- Sulejmani/Tosic, Ivanic, Leonardo/Drazic- ?(stranac)/Skuletic.

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 22.12.2018
21:38

Ako si neke nabrojao pa da se pohvališ njima,nisu baš za neku pohvalu.A ako ti je ovo spisak idealnih,tek to nisu.Pogotovo što klub ne može njih da kupi jer je to nepojmljivo.Ma da nisu loši za tvoj klub.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 23.12.2018
20:02

Ko nije za pohvalu, odnosno, ko tu nije za neke vece domete? Samo Miletic i donekle Drazic i mozda Skuletic. Ono sto je dobro za nas je sigurno dobro i za vas, nemoj da mi likujes jer to smara.

avatar
Ivancz
Saturday, 22.12.2018
21:51

Nemate dovoljno ni za plate!!!