Ponude se spremaju, on daje golove - Zvezda na slatkim mukama

Autor: Darko Mitrović
sreda 17.04.2019.
10:24
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Svaki njegov gol privlači pažnju ne samo ovde, nego i u inostranstvu...

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Crvena zvezda je juče ubedljivo savladala lučansku Mladost sa 4:1 u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije i tako širom otvorila vrata finala, a fudbaler koji je ''načeo'' Lučance juče je Dejan Joveljić, Zvezdin talentovani napadač.

To je bio njegov osmi gol u sezoni, računajući samo nastupe u seniorskoj konkurenciji za Crvenu zvezdu, čime je još jednom potvrdio svoj veliki potencijal.

Preneli smo nedavno informaciju iz Nemačke da se za ovog fudbalera interesuju čak četiri kluba iz Bundeslige - Štutgart, Majnc, Hofenhajm i Volfsburg, a da Zvezda ne želi da pregovara o ponudama ispod pet miliona evra za fudbalera koji ima ugovor do leta 2023. godine.

Posle jučerašnjeg Joveljićevog pogotka, to interesovanje bi moglo da bude dodatno pojačano, a šta posle najnovijeg Zvezdinog trijumfa kaže sam fudbaler?

''Dobro sam se snašao u datom momentu, prošla nam je uigrana kombinacija. Vežbamo mnogo puta da Rodić ubaci iz auta na Pavkova, da ja tu utrčim.

Uspeo sam ovog puta da prevarim trojicu čuvara i da zatresem mrežu.

Rekao sam na početku polusezone da bih voleo da stignem do brojke od pet golova na proleće. Za sada sam postigao četiri, voleo bih da premašim tu cifru'', istakao je Joveljić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Wednesday, 17.04.2019
17:54

Ако се "спремају понуде", ваљда то не значи да мора бити и продат. Одрећи га се сада, била би врхунска будалаштина.