Ponude sa svih strana, on hoće samo u Partizan!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 19.06.2018.
09:16
Izvor: Sportske.net

Sada je na Partizanu da pojača ponudu i realizuje željeni transfer.

Epa/Fehim Demir
Epa/Fehim Demir

Povezane vesti

Najbolji fudbaler Premijer lige Bosne i Hercegovine za sezonu 2017/18 izrazio je želju da se priključi Partizanu iako ima nekoliko dobrih ponuda iz inostranstva.

Za Gorana Zakarića (25) zainteresovani su klubovi iz Poljske, Rumunije i sa Kipra ali je krilni fudbaler Željezničara rešen da karijeru nastavi u redovima vicešampiona Srbije.

Vicešampion Bosne i Hercegovine odbio je prvu ponudu koja je na "Grbavicu" stigla iz Humske, ali se stiče utisak da će dogovor biti postignut jer Željo nema mnogo prostora za odugovlačenje.

Krilni fudbaler Željezničara ugovorom je vezan za ovaj klub do kraja godine i zbog toga je vicešampion BiH u poziciji da mora da ga proda ovoga leta kako bi zaradio.

Goran Zakaric
Foto: fkzeljeznicar.ba/Armin Herić

Fudbaleri Željezničara okupili su se juče u Sarajevu pred polazak na pripreme u Međugorje, a na spisku Slobodana Krčmarevića bio je i Goran Zakarić.

Ekspedicija vicešampiona BiH boraviće u Međugorju do 2. jula, dok bi Goran Zakarić nešto ranije mogao da napusti trening kamp kako bi potpisao ugovor sa Partizanom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke